Categories: Lifestyle

Predstavljamo 1664 BLANC Cookbook

Besplatni pomoćnik za savršenu trpezu.

Sarajevo, 10.1.2023.  – Bogata i ukusna trpeza neizostavan je dio praznika, rođendana, ali i naše svakodnevnice. Uvijek tražimo idealan recept koji će oduševiti sve za stolom, ali i adekvatno piće za potpun ugođaj. Ukoliko želimo da već sa prvim gutljajem steknemo utisak prefinjenosti, osjetimo dašak francuske umjetnosti i podjelimo kavalitetne trenutke sa našim najvoljenijim, dobar početak je 1664 Blanc pivo.

Upravo time se vodi najmlađi bh. chef Miran Karić, kako bi svoje kulinarske recepte pretvorio u nezaboravne trenutke. 1664 Blanc je pivo koje se od drugih izdvaja već po samom izgledu. Prepoznaljiva plava boca čini ga da bude primjećen u moru drugih proizvoda, a njegov specifični ukus  sa citrusnim notama i aromom korijandera, pomorandžine kore i karamele, sa 5% alkohola, oduševiće svako istančano nepce.

Koje jelo ćemo praviti zavisi od više faktora, koliko imamo vremena, sa kojim namirnicama raspolažemo, ili koje volimo, pa nekada i koliko suđa želimo da isprljamo. Odluku ćemo lakše donijeti uz 1664 Blanc Cookbook, u kojem se nalaze pažljivo birani Miranovi recepti. Za ljubitelje mesa, tu je preporuka za idealan ramstek, uz savšen sos i priloge, dok oni koji preferiraaju morske plodove će se obradovati receptu za rolovani file skuše iz rerne.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







1664 Blanc Cookbook će vas pretvoriti u pravog master chefa, a pri tome ćete utrošiti minimalno suđa, kao u slučaju sa njokama sa tikvom i gorgonzolom, ili vrlo malo vremena za preukusni pohovani tost koji će sigurno voljeti i najmlađi. Idealan vikend ručak može biti uz savršene burgere, sa svježim povrćem i senf dresingom, prženim baš kako vi volite.

Za sve dodatne ideje besplatno preuzmite Blanc Cookbook i iznenadite sve ukućane i prijatelje sa sjajnim recetima uz osvježavajući 1664 Blanc, koji će učiniti da vaša druženja budu nezaboravna.

Prijatno!

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

ZDRAVKO ČOLIĆ JAVNO PRUŽIO PODRŠKU: Pozvao sve da glasaju za nju

Popularni Čola je neko ko gleda da se ne miješa nigdje i jedan je od…

48 minuta ago

UPOZORENJE IZ WASHINGTONA: ‘Ne nasjedajte na provokacije i prekodrinsku propagandu…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"b9a0a6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrno se na najnovije događaje vezane…

2 sata ago

Ovih pet napitaka mogu da dovedu do insulinske rezistencije i dijabetesa

Udovoljavanje želji za slatkim može imati cijenu za naše zdravlje, ali ne mora se nužno…

2 sata ago

Ekipa iz Turske pobjednik Svjetskog prvenstva dijaspore BiH u futsalu

Ekipa bosanskohercegovačkih državljana iz Turske pobjednik je 19. Svjetskog prvenstva dijaspore BiH koje je završeno…

2 sata ago

Milan sprema bogatstvo za slovenačkog napadača

MILANO - Fudbalski klub Milan pokušaće u ljetnjem prelaznom roku da angažuje napadača Lajpciga i…

2 sata ago

PEPA PRASE – ČIŠĆENJE (PARODIJA) #2

ZAPRATITE NAS: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/sljokasteprezle/?hl=hr ⚠️ PAŽNJA! ⚠️ OVAJ KANAL SLUŽI ...

3 sata ago