in

Frano Lasić o braku sa 32 godine mlađom Milenom: Harmonija se održava dogovorima! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Glumac i muzičar Frano Lasić je nedavno u intervjuu govorio o braku sa 32 godine mlađom Milenom i izazovima s kojima se susreću.

“Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no sa godinama čovjek treba da se ‘sprijatelji’ i uživa koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti pa kako divnih, tako i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo, jer život je jedan i trebamo ga cijeniti”, naveo je u razgovoru za Blic.

Dodao je da se trudio osvojiti Milenu, jer je shvatio da je ona kvalitetna osoba koja zaslužuje samo najbolje.

“Puno priče, upoznavanja i druženja. Harmonija u braku se održava zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari”, objasnio je.

Milena je navela da njihov dvogodišnji sin Nikolas liči na nju.

“Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Za sada primjećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, muziku i zabavu. Potrebno mu je vrijeme da procesuira svaki događaj, jer sve vrlo temeljno posmatra i tu je na mamu”, kazala je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


U njihovom domu se obilježavaju katolički i pravoslavni Božić te, naravno, poštuju sve vjeroispovijesti.

“Mi slavimo dva Božića. Jedan u decembru i jedan u januaru. To su porodična okupljanja uz trpezu. Za Novu godinu razmijenimo poklone, svako svakog obraduje nekom sitnicom, a svakako su prioritet pokloni za djecu. Neko iz naše porodice se obuče u Deda Mraza ne bi li također uveselio najmlađe. Nas najviše obraduje sreća na licima drugih kada prime poklone”, istaknuli su.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠOKANTNO OTKRIĆE MAHIRA MEŠALIĆA: ‘SDP je pokušao spriječiti nabavku policijske opreme u TK, ali su zaboravili da ovdje nema Osmorke!’

Letizia od Španije apsolutna kraljica stila 2022.: Dama plave krvi koja iz jednostavne garderobe izvlači maksimum