in

Karleuša proslavila Božić: Pohvalila se kakva je domaćica i to s ruskom salatom, a reakcija njene kćerke je hit – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša proslavila je najradosniji hrišćanski praznik Božić u novoj vili na Dedinju u društvu svoje porodice i najbližih prijatelja.

Iako je poznato da se Jelena izjašnjava kao ateista, to pjevačicu ne sprečava da porodično proslavi svaki hrišćanski praznik, jer njena djeca tako žele, i upravo je njima samima ostavila slobodu da naprave izbor u životu.

Tako je bilo i ovog puta, kada je, kako tradicionalni običaji i nalažu, pripremila bogatu trpezu za Božić.

JK se ovog puta pokazala kao prava domaćica, pa se na prazničnom ručku mogla vidjeti i ruska salata, pitice i razne druge đakonije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nije izostala ni božićna česnica, a kako se i sama Jelena pohvalila na svom Instagram storiju, koji je poslije nekoliko minuta i obrisala, upravo je njoj ove godine zapao novčić iz česnice, pa se vjeruje da će ona biti srećna i imaće novca tokom čitave godine.

Manje sreće od Jelene imala je njena starija kćerka Atina, kojoj se nije svidjelo što nije izvukla paricu, što se moglo zaključiti po izrazu njenog lica i načinu na koji je ostavila svoj dio česnice.

Na snimku koji je JK objavila, mogli smo vidjeti da su s njom u društvu, pored ćerke, i njeni bliski prijatelji i saradnici, kao i brat od tetke Marko.

Izvor: Kurir


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vučić: Lažu sarajevski mediji, moj sin Danilo nije bio u delegaciji

2023. (Pre)oprezni optimizam – Business Magazine