in

„Mislim da ne treba da se baviš pjevanjem“: Otac takmičarke član poznatog benda, a ona odmah dobila panik

Slatka-Tajna.Eu

Puna samopuzdanja stala je na veliku Grandovu scenu, Mina Tucaković (19) iz Kragujevca, međutim već tokom izvođenja prve pjesme „Dabogda propao“ žiri je pristisnuo panik taster.

Saša Popović tražio je da se uključi Voja iz bekstejdža koji je tamo bio sa Mininim ocem, koji se profesionalno bavi muzikom u poznatom orkestru „Fleks“ koji je između ostalog radio i sa Snežanom Đurišić.

– Niste pripremili kćerku baš kako je trebalo. Ili šta se tu desilo? – upitao da je Sale, a otac je opravdao kako nema iskustva i da se nije dovoljno pripremila s obzirom da on nije imao dovoljno vremena.

– Nije ovo bilo dobro. Nisi se spremila, ja negdje možda i mislim da ne treba da se baviš pjevanjem, ali možda i neki rad uporan rad na duže donese neke rezultate – dala je svoj sud Snežana.

Foto: Printscreen

Popović je odlučio da kandidatkinju poštedi Marijinog komentara, pa je izabrao Cecu koja je po njegovom mišljenju blaža.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Problem je, svi smo čuli, zato su i ovi tasteri tu. Od samog ulaska u pjesmu nije bilo dobro, čuje se taj amaterizam, ali potrudi se, radi na svom vokalu. Uporan rad sa nekim ko zna da pjeva i ko će moći da te koriguje – rekla je Ceca.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kina otvara granice, ukida karantenu za dolazne putnike

Od januara do novembra 2022. turisti ostvarili 1.361.324 posjete u BiH, najviše iz Srbije