in

Ko su blizanci koji čuvaju Ronaldova leđa za 800 hiljada eura mjesečno? – Senzacija

Ko su blizanci koji čuvaju Ronaldova leđa za 800 hiljada eura mjesečno? – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Otkako je Cristiano Ronaldo prešao u Al Nassr svjetska javnost ne prestaje da priča o ovom transferu. Slavni Portugalac je nedavno predstavljen kao novo pojačanje, a ceremoniji je na stadionu prisustvovao veliki broj navijača.

Bio je to veliki dan za fudbal u Saudijskoj Arabiji i vjerovatno će ostati upamćen kao prekretnica kada je riječ o fudbalu u ovoj državi.

S obzirom na veliko interesovanje, događaj je bio maksimalno obezbijeđen zbog čega su u prvi plan “iskočili” Ronaldovi tjelohranitelji braća blizanci Sergio i Jorge Ramalheiro.

Braća su odavno poznata javnosti jer su često fotografisani sa Cristianom i njegovom izabranicom Georginom Rodrigez, a prema nekim informacijama mjesečno zarađuju oko 800 hiljada eura.

Kako su mediji ranije pisali Sergio i Jorge su se odmah nakon škole pridružili vojsci, a završili su u jedinici specijalnih snaga pod imenom “komandosi”. U Portugalu su radili i za policiju, gdje su bili zaduženi za čuvanje sudija i političara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor je portugalskim medijima rekao: Sergio i Jorge se oblače elegantno i izgledaju vrlo normalno. Sposobni su da se pomiješaju s gomilom, ali brzo razmišljaju, vide i djeluju u pravom trenutku.”

Njihova majka Leonilde našalila se u izvještaju iz juna 2004. u nacionalnim novinama Correio da Manha:

“Oni dolaze kući svakih petnaest dana samo da operu odjeću.”

Izvor: Azra

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ova tri znaka Zodijaka važe za najveće ego manijake

Ova tri znaka Zodijaka važe za najveće ego manijake

Pređu 350.000 km za godinu i po

Pređu 350.000 km za godinu i po