in

AMERIČKA TURNEJA ORGANIZOVANA NA VRHUNSKOM NIVOU: Denial Ahmetović zadovoljan nastupima

AMERIČKA TURNEJA ORGANIZOVANA NA VRHUNSKOM NIVOU: Denial Ahmetović zadovoljan nastupima
Slatka-Tajna.Eu

Denial Ahmetović je na turneji po Americi. Naš pjevač je tamo dočekao i Novu godinu. Publici je pružio nezaboravne večeri i priredio sjajne nastupe. Denial iznosi svoje utiske o dosadašnjim koncertima i otkriva gdje je bila najbolja atmosfera.

-Najbolji koncert je bio u gradu Utica. Koristim priliku da se zahvalim organizatoru Sadi iz Utice na sjajnoj organizaciji i profesionalizmu.Za Novu godinu sam bio u St. Louisu gdje je bilo organizovana velika privatna zabava. Moram se se zahvaliti Seidu koji je bio pravi domaćin i oragnizovao sve bez greške- kaže Denial.

On je u Americi sreo i Vedada Ibiševića, nekadašnjeg nogometnog reprezentativca.Iskoristio je priliku za fotografisanje i kratak razgovor.

Predstoje veliki koncerti u St Louisu , Detroitu i Grand Rapidsu,a Denial je na društvenim mrežama pokazao da je u teretani.Za nastupe mora biti u kondiciji i dobroj formi.

Pjevač nije bio toliko aktivan na društvenim mrežama. Nije stizao da zabilježi sve detalje i kako se provodi nakon nastupa. Sve što je pokazao da je letio biznis klasom iz Frankfurta.

U Americi će boraviti do 21. januara. Nakon toga se vraća kući i očekuju ga novi nastupi.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Maybe I’m the weird one… #shorts

Maybe I’m the weird one… #shorts

Očekuje se pad inflacije u eurozoni

Očekuje se pad inflacije u eurozoni