in

Trik zbog kojeg je Nataša Bekvalac u formi života: Zahvaljujući tome uspjeva da preskoči slatkiše i ima manje od 60 kg

Slatka-Tajna.Eu

Foto: Instagram @bekvalceva

Nataša Bekvalac je, bez sumnje, dovela svoju liniju do savršenstva. Dovoljno je da pogledate njen Instagram i fotografije sa nastupa i da vam bude jasno da je lijepa pjevačica u formi života.

Međutim, iako važi za jednu od najzogdnijih žena u regionu, i ona je, kao i mnoge, u jednom trenutku kuburila sa kilogramima o čemu je i javno govorila. Promjenom stila života, ishrane i uvođenjem redovne fizičke aktivnosti Nataša se ne samo riješila “viška”, već je i zategla kožu, a rezultati su vidljivi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

U dijeti Nataše Bekvalac ovo je dozvoljeno: Sve vrste mesa, osim masnog, mliječni proizvodi, što manje ugljenih hidrata, povrće, jaja na sve načine, orašasti plodovi – po šaka dnevno.

Dok bi ovo trebalo da izbjegavate: Bilo kakva peciva, voće – nikako osim nedjeljom, krompir, soju, grah, buraniju, testeninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše, sokove.

Prvu listu praktikujete prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak tjesteninu, krompir i rižu, sve sem slatkog.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


U slučaju da poželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Nakon sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Ovakvom ishranom može se izgubiti i do 10 kilograma za mjesec dana. No, i sama Nataša u više navrata je priznala da joj je upravo bilo najteže da se odrekne slatkiša, koji su njena “rak-rana”, a upravo joj je u tome pomogao i mali trik.

– Zavaram se… Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rješenje za trenutne željice, rekla je pevačica, koja ovaj trik praktikuje godinama.

The post Trik zbog kojeg je Nataša Bekvalac u formi života: Zahvaljujući tome uspjeva da preskoči slatkiše i ima manje od 60 kg appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sandra se ne zaustavlja, prepunila klub! Za ovaj nastup tražila se karta više

Fmr coach Petev in tears: I’m leaving Bosnia as a winner