Categories: Estrada

POKUŠAO DA OBMANE JAVNOST: Stefan Mihić dobio batine zbog dugova

Rijaliti igrač Stefan Mihić po ulasku u ,,Zadrugu 5” izazvao je lavinu komentara, što svojom životnom pričom, ali i načinom na koji se ophodio prema zadrugarima. Međutim, nakon njegove diskvalifikacije, javnost je polako počela da upoznaje pravo lice kontroverznog rijaliti igrača.

Naime, tokom učešća više puta je pominjao svoje afinitete ka opojnim supstancama, a čak je istakao, da sebe krivi za smrt svoje majke, zbog stresa koji joj je nanio. Nakon diskvalifikacije, u postpunosti je ispario sa društvenih mreža, da bi se  oglasio jezivim upozorenjem na Instagramu.

Stefan je na svom Instagram storiju napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac, ali Stefan je javnost pokušao da obmane.

Izvor blizak Stefanu, tvrdi da se bivši zadrugar u velikom problemu. Što i ne čudi, s obzirom da je Stefan više puta isticao da se bavio kriminalnim radnjama, ali sada je zbog svojih loših životnih odluka, toliko nagrabusio, da je dobio batine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku

– Stefan je izmislio priču da neko u njegovo ime šalje poruke putem društvenih mreža i traži novac. On šalje i ganja ljude za pare, jer je zaglibio. Bježi iz grada u grad da ga ne nađu. Pretukli su ga i u Dubaiju zbog dugova, pa je i odatle pobjegao. Pokušao je da slaže da je povrede koje ima na licu zadobio u saobraćajnoj nesreći – tvrdi izvor.

(Express/ Kurir)

Redakcija

Recent Posts

FBiH: Pad vrijednosti prodaje poljoprivrednih proizvoda na pijacama

Učešće u ukupnoj prodaji poljoprivrednih proizvoda na pijacama/tržnicama, posmatrano po grupama proizvoda, bilo je sljedeće:…

2 minute ago

NAKON 25 GODINA RADA DONIO OVU ODLUKU: Vrijeme za nove stvari

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i…

1 sat ago

Alkaraz ne osjeti probleme sa rukom, rutinski do osmine finala u Madridu

Španski teniser Karlos Alkaraz opravdao je ulogu favorita u duelu protiv Tijaga Sejbota Vilda i…

1 sat ago

INFORMACIJE BIHAMK-a: Velike gužve na graničnim prelazima Gradina i Bosanska Gradiška (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","caption":"(Foto: Screenshot\/BIHAMK\/GP Bosanska Gradi\u0161ka)","bg":"888a8b"}] Duga su zadržavanja u oba smjera na graničnim prelazima Gradina i…

1 sat ago

Kako stvoriti savršen travnjak za ljeto

​Sigurno ste vidjeli savršene travnjake i divili im se, ali da li ste ikada pomislili…

2 sata ago

Most Comedy 🤣 You laugh You end Universe #funny #funnyvideos #memes

Hope you enjoy the videos ! Be sure to like and subscribe! Please Respect Them…

3 sata ago