in

POKUŠAO DA OBMANE JAVNOST: Stefan Mihić dobio batine zbog dugova

POKUŠAO DA OBMANE JAVNOST: Stefan Mihić dobio batine zbog dugova
Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti igrač Stefan Mihić po ulasku u ,,Zadrugu 5” izazvao je lavinu komentara, što svojom životnom pričom, ali i načinom na koji se ophodio prema zadrugarima. Međutim, nakon njegove diskvalifikacije, javnost je polako počela da upoznaje pravo lice kontroverznog rijaliti igrača.

Naime, tokom učešća više puta je pominjao svoje afinitete ka opojnim supstancama, a čak je istakao, da sebe krivi za smrt svoje majke, zbog stresa koji joj je nanio. Nakon diskvalifikacije, u postpunosti je ispario sa društvenih mreža, da bi se  oglasio jezivim upozorenjem na Instagramu.

Stefan je na svom Instagram storiju napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac, ali Stefan je javnost pokušao da obmane.

Izvor blizak Stefanu, tvrdi da se bivši zadrugar u velikom problemu. Što i ne čudi, s obzirom da je Stefan više puta isticao da se bavio kriminalnim radnjama, ali sada je zbog svojih loših životnih odluka, toliko nagrabusio, da je dobio batine.

– Stefan je izmislio priču da neko u njegovo ime šalje poruke putem društvenih mreža i traži novac. On šalje i ganja ljude za pare, jer je zaglibio. Bježi iz grada u grad da ga ne nađu. Pretukli su ga i u Dubaiju zbog dugova, pa je i odatle pobjegao. Pokušao je da slaže da je povrede koje ima na licu zadobio u saobraćajnoj nesreći – tvrdi izvor.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SENT LUIS NA NOGAMA: Čenga priredio nezaboravan šou

SENT LUIS NA NOGAMA: Čenga priredio nezaboravan šou

Edvard Norton saznao da mu je Pokahontas prabaka

Edvard Norton saznao da mu je Pokahontas prabaka