in

ŽURKA U DIJASPORI: Nova godina u Nici pamtit će se po kolu igranom na ulici

ŽURKA U DIJASPORI: Nova godina u Nici pamtit će se po kolu igranom na ulici
Slatka-Tajna.Eu

Organizatorka novogodišnjeg dočeka na Azurnoj obali u Nici, Suzana Nestorović doživjela je veliku satisfakciju i oduševljenje na masovnom odzivu njenih zemljaka, uz dobru domaću trpezu i muziku. Priliku da uživa imalo je dobro odabrano društvo sa ex Yu prostora koji danas žive na Azurnoj obali.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada je organizstorka povela kolo i izvela masu na ulicu. Orilo je i gorilo, dok su prolaznici znatiželjno gledali, a neki od njih su se čak i pridružili. Suzana jedino žali što je negdje blizu 50 zainteresiranih gostiju morala da otkaže zbog popunjenih mjesta. Tražilo se mjesto više, pa je to za organizatora veliki vjetar u leđa za dalji rad.

Suzana tu ne planira da stane. Čestitke i ponude za saradnju dolaze sa svih strana, pa će poslije božićnih praznika otići sa porodicom na kratkoročni odmor, kako bi sve rezimirala i donijela odluku gdje i kad slijedi naredna fešta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne želim da odajem. Mjesto sam već izabrala, kao i muziku, samo oko datuma moram da uklopim zbog svog privatnog posla, a što se saradnje tiče, za istu uvijek stojim na raspolaganju. Ona je izvor moje pozitivne energije, sa kojom idem dalje – kaže Suzana za kraj.

Izvor: Orange Star

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bosanski roboti za Evropsku uniju

Bosanski roboti za Evropsku uniju

Savjeti kako sami da iscrtate obrve

Savjeti kako sami da iscrtate obrve