in

SVE PUCA OD STRASTI: Đina Đžinović ljubi novog dečka

Slatka-Tajna.Eu

Đina Džinović, kćerka kreatorice Meline i pjevača Harisa Džinovića, jedna je od popularnijih na društvenim mrežama. Svaka njena fotografija privuče veliku pažnju javnosti, pa i izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga.

Nasljednica poznatih roditelja bila je u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim igračem “Crvene zvezde”, a danas slovenačkog Domžalea, Andrejem Đurićem. Mladi par je u više navrata isticao da je među njima velika ljubav, sve dok javnost nije bila iznenađena naprasnim raskidom.

Od tada se u više navrata nagađalo ko je izabranik mlađane Đine, sve dok ona nije okačila više fotografija na kojima razmjenjuje nježnosti, sa izvijesnim Andrejem Blagojevim, čiji je Instagram profil zaključan, te je javnost, za sada, ostala uskraćena za više detalja o njemu.

Podsjetimo, nakon što je Voyage početkom prošle godine raskinuo vezu sa Breskvicom, mediji su ga često povezivali sa mnogim ljepoticama, pa je između ostalog tema brojnih špekulacija bio njegov odnos sa Đinom. Tada se treper oglasio na Instagramu i odgovorio na jedno od brojnih pitanja vezanih za to da li su njih dvoje u vezi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Inspektori ga oborili na zemlju i stavili mu lisice – nije se opirao – Senzacija

Bosanski roboti za Evropsku uniju