Categories: Estrada

SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Inspektori ga oborili na zemlju i stavili mu lisice – nije se opirao – Senzacija

Kristijan Golubović tokom svog boravka u rijaliti programima bio je prepun priča o kriminalu i robiji, kao i o policiji, na.koticima i navodnom “namještanju hapšenja”.

Mediji su prije 12 godina prenijeli vijest da je ovaj žestok momak uhapšen navodno zbog posjedovanja na.kotika.

Tada su podijelili i snimak na kom se vidi kako inspektori obaraju Kristijana na zemlju ispred crkve Svetog Marka. Inspektori su Goluboviću i njegovim prijateljima stavili lisice, a zatim odveli u policijsku stanicu.

Kristijan Golubović tokom svog boravka u rijaliti programima bio je prepun priča o kriminalu i robiji, kao i o policiji, na.koticima i navodnom “namještanju hapšenja”. Mediji su prije 12 godina prenijeli vijest da je ovaj žestok momak uhapšen navodno zbog posjedovanja na.kotika,

Tada su podijelili i snimak na kom se vidi kako inspektori obaraju Kristijana na zemlju ispred crkve Svetog Marka. Inspektori su Goluboviću i njegovim prijateljima stavili lisice, a zatim odveli u policijsku stanicu.

– Prema podacima koje je policija saopštila, Kristijan Golubović, njegova majka, Milanka Golubović, i drugi, uhapšeni su pod sumnjom da su trgovali d.ogom, kao i zbog držanja, nošenja i prometa oružija i eksplozivnih materija. Golubović je, kako se navodi, organizovao kriminalu grupu koja je na relaciji Novi Pazar-Beograd raznosila d.ogu. S.I. je preko M.F. jednom nedjeljno slao he.oin i paracetamol, koji bi u Beogradu preuzimali U.V. i A.K., a drogu bi prepakivali u manje paketiće u stanu Golubovićeve majke. Te paketiće je Kristijan predavao F.S. radi dalje prodaje. D.S. je uhapšen 13. januara kada je kod njega pronađeno 8 grama heroina, poslije čega mu je određen pritvor do 30 dana. Precizirano je da su Golubović, U.V. i M.F. kod koga je pronađeno 25 grama heroina, uhapšeni nakon primopredaje ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, a da je S.I. uhapšen i Novom Pazaru. Milanka Golubović i A.K. uhapšene su u iznajmljenom stanu, koji je koristila Golubovićeva majka i da je prilikom pretresa pronađeno 100 grama heroina, 100 grama paracetamola i jedan pištolj marke bereta. Specijalni tužilac za organizovani kriminal, izjavio je da se još uvijek razmatra da li će Golubović i njegova grupa biti optuženi za organizovani kriminal – prenosili su prije 12 godina mediji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kada je Kristijan Golubović učestvovao u rijaliti progaramu “Farma” otkrio je detalje ovog hapšenja. Na Jutjubu postoji video gdje Kristijan detaljno objašnjava kako su ga uhapsili, jer je navodno pronađena dro.a u crkvi Svetog Marka, koju je neka djevojka prenijela u brushalteru 17 kilometara do njegove majke Maje.

U tom trenutku, kada je njegova majka, na pragu uzela taj “paketić” od pomenute djevojke, koja je rekla da ju je Golubović poslao, upalile su se, kako Kristijan kaže, rotacije i ispostavilo se da su to inspektori, piše Srbija danas.

– Kažu Kristijan na,ko diler, prodaje he,oin u crkvi, u posredstvu maloljetnika. A heroin 30 kilometara na volšeban način kod moje majke u kući, kako? Zvoni djevojčica na vrata i kaže: “Dobar dan, vi ste Kristijanova majka, rekao mi je da vam dam ovo”. Moja keva uzima i milicija kaže šta vam je ovo, to je američki sistem. Po kom osnovu se moja majka, 17 kilometara od crkve Svetog Marka, hapsi sa nekim paketom u stanu. Žena ne zna dijete koje je ušlo u stan, da se ogrije i donijela paket. Ona jedina kaže: “Kristijan Golubović mi je rekao u crkvi da uzmem he,oin, da stavim u brushalter i da odem 17 kilometara kod njegove majke da ga predam”, a Kristijan na tom istom mjestu sa drugom pali svijeću u crkvi – rekao je Golubović, a zatim nastavio:

– 48 minuta sam uhapšen i sjedim na zadnjem sedištu u mom džipu. Teatar policijski je prestao: “Lezi dole”, hoće čojvek da puca u strahu. Ne osjećam se krivim, nemam potrebe za nasilnom reakcijom. Hajde da ti legnem dole, da ti bude satisfakcija da ti hapsiš Kristijana. Moj školski drug je za volanom džipa i još jedan inspektor i ovaj izađe napolje i ne znaju šta da rade sa mnom, uhapšen, a nemam ništa. Taj dečko što je bio sa mnom je došao da mi drži teretanu u Beogradu. Mi smo obišli pet teretana to jutro, otišli u crkvu Svetog Marka da zapalimo svijeće. Majka me pita hoću li da dođem da ona može da ide u Njemačku, već se spakovala. Otvorila vrata i očekuje da vidi sina, a vidi ovolicno na,komanče koje kaže: “Ja sam maloljetna, ja ne pušim, ne pijem, ne dro,iram se, on mi je rekao da dro,u donesem njegovoj majci”. A šta da radi moja majka sa dro,om? Da je prepakuje u manje paketiće i prodaje u kaputu i koferima? Karta kupljena za ovo (Njemačku), a moja mama u zatvoru – objašnjavao je Kristijan.

Snimak hapšenja Kristijana Golubovića možete pogledati u nastavku:

Kako je Kristijan pričao o tom hapšenju pogledajte u nastavku:

haber.ba

Redakcija

Recent Posts

Trenira li policija mentalno zdravlje?

U državama Evropske unije pregledi se ponavljaju na tri do pet godina, dok u državama…

27 minuta ago

Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača

Atalanta je i ove sezone evropski hit. Izborili su plasman u polufinale Lige Evrope, a…

28 minuta ago

Uz ovaj sastojak vaše staklo će se cakliti kao novo

Borba sa mrljama od vode na staklenim površinama može biti prava muka, ali postoje dva…

2 sata ago

Drama u Rijeci, Dinamo na pragu nove titule

Fudbaleri Dinama na dobrom su putu da nastave sa dominacijom u Hrvatskoj. Aktuelni šampion je…

2 sata ago

Rubljov poslije preokreta do titule u Madridu

Ruski teniser Andrej Rubljov došao je do svoje druge masters titule u Madridu poslije preokreta…

5 sati ago