in

Dizajner Brenine haljine studirao je u Sarajevu: Nisu me primili ni na jednu hrvatsku akademiju! – Senzacija

Dizajner Brenine haljine studirao je u Sarajevu: Nisu me primili ni na jednu hrvatsku akademiju! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Haljinu Lepe Brene koja je izazvala lavinu rekacija dizajnirao je Boris Kargotić koji je studirao u Sarajevu. Inače, ovaj rođeni Splićanin u mladosti se planirao baviti glumom.

“Diplomirao sam glumu u Sarajevu u klasi profesora Senada Bašića. Živio sam u raznim gradovima bivše Jugoslavije, a posljednja adresa mi je – beogradska. Rođen sam i odrastao u Splitu, u centru, preko puta bedema, s pogledom na Brač. Nisam bio primljen ni na jednu hrvatsku akademiju, pa sam sreću potražio u Sarajevu sanjajući Beograd kao balkanski Hollywood. Danas sam zahvalan svima onima koji su me odbijali jer su me napravili osobom koja danas živi sebe. Bez imalo ironije, zahvalan sam na svih osam prijemnih ispita iz glume koje sam pao. Veoma je izlizana floskula, ali je tačno da ‘nije svako zlo za zlo‘. Važno je u svemu naći lijepo i dobro”, opisao je Boris Kargotić svoj životni put u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

“Nije lako, ali zato može postati veliko i slatko. Volite sebe, volite to što radite i neka svaki dan bude najbolji dan ostatka vašeg života. Uvijek slušajte sebe, a poslove i ljude koje ne volite ostavite iza sebe”, dodao je Boris.

Kargotić inače vodi brend DeMode koji se kreacijom koju je nosila Brena pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

“Emancipacija znači posjedovanje svog tijela, svog izbora i svog glasa”, stoji z fotku na kojoj Brena pozira u haljini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Boris je tokom karijere surađivao s velikim regionalnim zvijezdama poput Katarine Grujić, Severine, Ane Nikolić, Seke Aleksić i Lepe Brene, ali i globalnim ikonama poput Katy Perry, Jessie J, Beyonce, Nicki Minaj i Madonne.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Perišiću asistencija u visokoj pobjedi, Svecima opet poraz

Perišiću asistencija u visokoj pobjedi, Svecima opet poraz

Karamel bounty kolač

Karamel bounty kolač