in

SEMIR IZ ZVEZDI GRANDA VARAO ŽENU SA GABRIJELOM PEJČEV, A MUVAO ŠAVIJU: Isplivala njihova prepiska, ovako mu je starleta uzvratila! – Senzacija

SEMIR IZ ZVEZDI GRANDA VARAO ŽENU SA GABRIJELOM PEJČEV, A MUVAO ŠAVIJU: Isplivala njihova prepiska, ovako mu je starleta uzvratila! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Semir Džanković i Gabrijela Pejčev bili su nerazdvojni tokom “Farme”, iako je on već bio oženjen i otac dvoje dece, a malo ko zna da je kontroverzni pevač, imao bliski odnos i sa starletom Natašom Šavijom.

Semir je jedan od mnogobrojnih pevača, koji osim vokalnih sposobnosti, privukao je pažnju javnostri i svojim skandaloznim ponašanjem. Semir je bio ispraćen ponajviše zbog svoje romanse sa koleginicom Gabrijelom Pejčev. Kako se tada naširoko pisalo, njihov odnos datira još od “Pinkovih zvezda”, gde su zajedno učestvovali, iako je Džanković u to vreme već uveliko bio oženjen i imao decu.

Pevač je ove navode potvrdio i tokom borakva na “Farmi”, istakavaši da je svoju suprugu Sanelu prevario samo jednom, i to sa Pejčevom, kao i da je njegova žena sa tim već bila upoznata. Da stvar bude gora, njih dve su se čak i družile, a stvar je eskalirala kada je pronašla poruke u telefonu.

– Moj telefon se otključava otiskom mog prsta, a Sanela je to uradila dok sam spavao. Uzela mi je prst, povukla preko senzora, otključala telefon i našla poruke od Gabrijele. Odmah me je probudila i nastala je žestoka svađa, u besu mi je svašta rekla. Kad je došla sebi, postavila mi je ultimatum da biram između nje i Gabrijele, a ja sam naravno izabrao svoju ženu, jer je volim. Svestan sam da sam pogrešio. Skupo sam platio tu najveću grešku u životu – izjavio je tada Džanković, a Gabrijela je nakon rijalitija pala u depresiju i takođe se povukla iz javnosti.

Međutim, ovo nije bio jedini pevačev ispad. Oženjeni Semir Džanković takođe je svojevremeno bacio oko i na starletu Natašu Šaviju. Kako je Kurir, tada pisao do njihove afere zapravo nikad i nije došlo, jer je Semir u javnosti pričao da je odbio njen poziv za s*ks i da je nikad ne bi takao. Međutim, njegove poruke sa starletom su govorile suprotno. Kako je izgledalo njihovo dopisivanje možete pogledati u fotografiji iznad.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, pevač Semir Džanković iz Novog Pazara ponovo se pojavio u novom izdanju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, te je na taj način rešio da se vrati na velika vrata, nakon brojnih zbog skandala koji su ga svojevremeno pratili.

Kurir.rs/M.K.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kašika jabukovog sirćeta prije spavanja uklanja čak 10 tegoba

Kašika jabukovog sirćeta prije spavanja uklanja čak 10 tegoba

Prelazak na euro mnogi iskoristili za neopravdano podizanje cijena

Prelazak na euro mnogi iskoristili za neopravdano podizanje cijena