in

DADO STAVIO TAČKU NA PRIČE: Ne želim da se pravi prostor za skandale i nečije medijske pažnje

DADO STAVIO TAČKU NA PRIČE: Ne želim da  se pravi prostor za skandale i nečije medijske pažnje
Slatka-Tajna.Eu

Već neko vrijeme bivši supružnici Dado Polumenta i Selma Mekić vode “tihi rat” putem medija.

Pjevač je u jednoj emisiji bivšu suprugu nazvao greškom, a nije dugo trebalo da dobije povratnu reakciju.

Na našu naslovnicu printanog magazina Express, koji je od sutra u prodaji i gdje možete pročitati Dadinu izjavu, Selma Mekić je odgovorila:

-Kad odem na revije i izložbe po Dubaiju tamo niko ne zna čija sam bivša supruga. Tamo sam kaligrafkinja i modna dizajnerica Selma Mekić. Ja nisam ničija svojina, imam identitet, svoje ime i prezime i utabanu stazu uspjeha koju sam postigla svojim trudom a ne skandalima. Za to mi je bila potrebna Božija pomoć, pomoć porodice i pravih prijatelja. A taj “epitet” nečija bivša samo Balkan i dalje razvlači i to nije moj problem.

Tim povodom oglasio se i sam Dado:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Želim da se obratim javno, povodom apsolutno nepotrebnih senzacija koje se prave povodom moje izjave u jednoj emisiji. Niti sam koga uvrijedio, niti koga spominjem ikada igdje, osim što odgovaram na pitanja koja su mi postavljena. Jesam pogriješio u prošlosti, ali smatram da su to moje greške koje sam učinio i time nikoga ne vrijeđam jer je to bio dio mog života i samim tim imam prava da pričam o tome. – rekao je on i dodao:

-I hvala Bogu da je sve bilo i da sam nakon svega našao osobu koju volim i s kojom gradim porodicu. Od kada postojim na javnoj sceni, nikada nikoga nisam uzeo u usta u lošem kontekstu jr meni to ne priliči. Možda nekada jesam živio ovako i onako, ali sada živim normalan, miran život i ne želim da dozvolim da se pravi prostor za drame, skandale, nečije medijske pažnje. Hvala svim ljudima koji su uz mene i prate moj rad.

(Express)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SLOBA PONOVO SPASIO ŽIVOT: Momak ležao pored puta, niko nije stao da vidi da li je živ

SLOBA PONOVO SPASIO ŽIVOT: Momak ležao pored puta, niko nije stao da vidi da li je živ

Ciganka

Ciganka