in

BENJAMIN KLIČIĆ U AMERICI: S domaćinima gledao utakmicu NBA lige

Slatka-Tajna.Eu

Mnogi pjevači iz regiona otišli su pred sami kraj 2022. godine na turneju u Ameriku. Jedan od onih koji je Novu godinu dočekao u Americi je mladi i izuzetno popularni pjevač narodne muzike Benjamin Kličić. Po dolasku u Ameriku, tačnije u Atlantu, Benjamina i njegovu ekipu sačekao je Jusuf Duračak zajedno sa svojom porodicom.

Inače, jedan od članova porodice Duračak, Aldin je pjevač izuzetnog glasa, pa će se najvjerovatnije od naredne sezone, odnosno u novoj sezoni “Zvezde Granda” za 2023./2024. godinu pojaviti kao takmičar u ovom prestižnom regionalnom muzičkom takmičenju.

Kličić je zajedno sa domaćinima otišao i na utakmicu Atlanta Falcons protiv Orlando Saints, a koju su igrali u sklopu NBA lige.

Benjaminovom dolasku obradovao se imam Senad efendija Šehić, koji je za Benjamina imao samo riječi hvale.

-Ne mogu riječima da opišem ovaj moj prvi dolazak u Ameriku. Od samog dočeka na aerodromu, pa sve do nastupa i fenomenalne publike. Slagao bih kada bih rekao, da nisam imao tremu pred put, ali sada su sve moje nedoumice razbijene, jednostavno sa ovim dragim ljudima uživam u ljepotama Amerike, a i u ljepoti druženja sa našim narodom – rekao nam je Kličić u telefonskom razgovoru.

Odmah po povratku iz Amerike, Benjamina 5. januara očekuje nastup u Cazinu (Otrožac), a pored njega goste će zabavljati Suki Ćosović, Sajo Ibrović i Kemo Mali.

PIŠE: Bato Šišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kojim se mehanizmima može stati na kraj divljanju cijena?

NERMINA MEMIĆ – RADOVI BH. UMJETNICE NA IZLOŽBI U VELIKOJ BRITANIJI