in

NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA MAYOM BEROVIĆ: Mog Lava nećete vidjeti na društvenim mrežama

NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA MAYOM BEROVIĆ: Mog Lava nećete vidjeti na društvenim mrežama
Slatka-Tajna.Eu

Maya Berović napravila je estradnu pauzu kako bi se posvetila sinu Lavu, ali je odlučila da se vrati sa nekoliko ekranizovanih pjesama poslije samo devet mjeseci.

Sudeći po isječku iz novog spota kojim je najavila veliki povratak, više nego ikad je spremna da napravi estradni bum. U novogodišnjem intervjuu za magazine “Express”, Maya je govorila o sinu, novim projektima, željama i planovima za 2023. godinu.

Da li ti je nedostajala estrada, nastupi, druženja sa publikom?

-Apsolutno. Od početka moje karijere publika je uvijek bila moja pokretačka snaga, energija koja me nosi i motiviše kroz sve životne faze i aspekte, i zato sam se uvijek trudila da im vratim kroz muziku i nastupe. Ali, ako uzmem u obzir da sam odsustvovala zbog najljepšeg mogućeg razloga, moram priznati da mi ipak i nije toliko žao.

Tempo je užurban, spremaš nove pjesme. Kako organizuješ obaveze oko sina?

-Uz pravi tim ljudi oko sebe se stiže sve. Kada je Lav u pitanju, teško je reći da je bilo šta oko njega obaveza, jer sa njim sam kao na sedmom nebu i sve mi je praktično zadovoljstvo.

Da li si očekivala ovakve reakcije na pjesmu “Ale, ale”?

-Uvijek publika prepozna energiju koja je uložena u svaki projekat pa tako i u ovaj. Posebno mi je drago bilo da su već na prvom nastupu nakon izlaska pjesme pjevali zajedno sa mnom, a to je uvijek najveća i najljepša kritika.

Tebi je prošla godine donijela novu životnu ulogu. Kako izgleda jedan dan majke Maye Berović?

-Kao i svakoj mami desetomjesečne bebe. Najveća promjena je ta što sam već od 7 budna svakog dana, ali s obzirom na to da me Lavov osmijeh probudi, onda mi zaista ništa nije teško.

Koliko ti je bitna podrška supruga?

-Ključna, baš kao što je i do sada u životu bila.

Lav je rijetko na društvenim mrežama. Da li ste zajedno donijeli takvu odluku?

-Naravno, jer ne vidimo razlog da bude drugačije.

Uz tebe je novi tim Caneras. Kako se snalazite?

-Alex i Niki su jako talentovani i kreativni mladi ljudi, i sa takvima je uvijek pravo zadovoljstvo raditi. Oni su tu od 2019. godine, tako da su već za mnoge stvari uhodani. Ali, pored njih dvoje ima i drugih fenomenalnih autora, neki su mladi, neki već itekako ostvareni, ali, eto, tek su nam se sada putevi ukrstili da sarađujemo, tako da mogu priznati da mi sam stvaralački period nikada nije bio ovako bogat i raznovrstan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Koji novogodišnji nastup pamtiš?

-Svaki doček je priča za sebe i jako dugo je Beograd bio moja destinacija za ulazak u novu kalendarsku godinu, ali ako nešto zaista pamtim jeste onaj od prošle godine sa kojim sam ušla u 8. mjesec trudnoće. Ipak, nakon dvije godine pauze jako se radujem što ću opet sa svojom publikom dočekati ponoć i što se ovoga puta družimo na Kopaoniku.

Tvoj moto je “Mama se vratila”. Da li je ovo najava velikih koncerata i promocija novog albuma?

-Kod mene je uvijek sve veliko ili nikako. Za početak radimo na muzici i jedva čekam da publika doživi sve ono što spremam zajedno sa svojim timom.

Šta priježljkuješ od 2023. godine?

-Zdravlje. Kako sebi, tako i svima. Jer samo kad smo zdravi možemo ostvariti sve što poželimo i zamislimo.

Ne uzimam bakšiš

Nedavno si odbila bakšiš. Da li kolege pretjeruju sa pričama o tome koliko dobro zarađuju?

-Mišljenja sam da svako, kojim god poslom da se bavi, bira svoj put kojim će ići i šta je najbolje za njega. Meni je primarni cilj da se publika provede i bolje nego što očekuje, pa samim tim što dođu na nastup i plate kartu su već dovoljno dali da od mene dobiju ono najbolje što mogu da pružim. Tako je bilo do sad i tako će biti uvijek.

Razgovarala: N. N.

BONUS VIDEO


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Kuna odlazi u povijest

HRT: Kuna odlazi u povijest

Taman smo pomislili da som sve vidjeli: Jovana Jeremić đuskala u živom programu u izazovnom kostimu – Senzacija

Taman smo pomislili da som sve vidjeli: Jovana Jeremić đuskala u živom programu u izazovnom kostimu – Senzacija