in

Vjenčali se Nikola Rađen i Milica Ristić! – Senzacija

Vjenčali se Nikola Rađen i Milica Ristić! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić vjenčali su se danas u jednom prestižnom restoranu. Sretni mladenci izgovorili su sudbonosno „da“, a potom se u sali začuo vrisak.

Naime, proslavljeni sportista i mlada pjevačica su priredili proslavu za pamćenje u jednom prijestoničkom lokalu povodom vjenčanja, a mlada je zasjenila sve prisutne svojim izgledom.

Mladenci su samo nekoliko minuta pred vjenčanje pozirali pripadnicima sedme sile koji su im poželjeli dug i srećan zajednički život.

Milica se pojavila u elegantnoj vjenčanici sa golim ramenima, gdje se nazirao trudnički stomak, a Nikola je zablistao u jednostavnom odijelu.

Nikola Rađen i njegova izabranica okupili su poznate sportiste na svom veselju, koji su zablistali u elegantnim odijelima na svadbi. Među onima koji su došli su bili bivši selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, Vanja Udovičić, Filip Filipović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Milica i Nikola su se vjerili u manastiru Draganac na Kosovu, a sudbonosno “da” pred Bogom su izgovorili 20. novembra u Hramu Svetog Save, nakon čega je uslijedilo intimno veselje za najbliži krug prijatelja.

Podsjetimo, Nikola Rađen često posjećuje manastir Gračanica, a upravo ono što ga je veoma obradovalo, jeste poklon koji je dobio iz manastira. Mladenci su zajedno sa zvanicama otvorili paket koji im je stigao, a kada su vidjeli šta je pitanju, gromoglasnim apaluzom su pozdravili ovaj čin.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li je "muška prehlada" zaista tako teška?

Da li je "muška prehlada" zaista tako teška?

“LJUBAV VODI ME”: Enela Palavra predstavlja prvi album

“LJUBAV VODI ME”: Enela Palavra predstavlja prvi album