in

PODSJEĆA NA BIVŠU ŽENU: Janjuš se pohvalio novom djevojkom i usijao društvene mreže

Slatka-Tajna.Eu

Marko Janjušević Janjuš, nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga” odlučio je da se smiri i vodi normalan život izvan javnog svijeta. On je otvorio svoj kafić u Ofenbahu i potpuno se posvetio ugostiteljstvu.

Iako je odlučio da više neće ulaziti u rijaliti i svoj život preusmjerio u drugom pravcu, bivši košarkaš koristi svaku priliku da potkači aktuelne učesnike “Zadruge”.

Na njegovom udaru su uglavnom bivše djevojke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić koje se “otimaju” oko zajedničkog dečka, Filipa Cara.

Dosta se u medijima špekulisalo sa jedne strane da Janjuš i dalje nije prebolio Maju, a neki su smatrali da se vratio svojoj bivšoj ženi Eni, koju je prevario sa Majom i da sada vode skladan život, međutim Marko je novom objavom na Instagramu demantirao tvrdnje.

Naime, on je objavio sliku sa djevojkom koja se nalazi u njegovom zagrljaju, a lice joj je prekrio.

– Moja nova djevojka – napisao je Janjuš u opisu slike.

Ono što možemo da zaključimo iz priloženog jeste to da Janjuševa nova izabranica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu ženu Enu.

Ko je u stvari djevojka čiji identitet pokušava da sakrije, kao i detalje njihovog upoznavanja i veze, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li ste probali skandinavski metod spavanja?

NAŠ POZNATI PJEVAČ USTAO IZ INVALIDSKIH KOLICA: I danas osjećam posljedice