in

NAŠ POZNATI PJEVAČ USTAO IZ INVALIDSKIH KOLICA: I danas osjećam posljedice

Slatka-Tajna.Eu

Nakon teške borbe sa bakterijom koja je izazvala velike zdravstvene probleme, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Ahmed Orahovčić se vraća na  scenu.

Pjevač otkriva da je bio prinuđen da napusti pjevanje, jer nije mogao više da izdrži bolove koje je imao u posljednjih nekoliko mjeseci, a jedno vrijeme je bio vezan za krevet i invalidska kolica. Nedavno je objavio pjesmu “Dođi”, a ovo je bio veliki povratak nakon teške bolesti.

-Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kad se desi neka nagla promjena vremena osjećam posljedice. Hvala Bogu sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem dijelu leđa ima strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji. Sada sam se dodatno aktivirao, moram više da šetam. Sada sve zavisi od mene, koliko se budem trudio i borio – rekao je.

Uprkos teškom stanju, pjevač nikada nije pomišljao na najgore u čemu mu je najznačajnija bila podrška porodice, da bi se nakon višemjesečne borbe uspješno izliječio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Izliječio sam se prije godinu dana kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi – ispričao je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PODSJEĆA NA BIVŠU ŽENU: Janjuš se pohvalio novom djevojkom i usijao društvene mreže

PRVA REAKCIJA IZ SDA NA NOVI PLAN OSMORKE I HDZ-a: ‘Ovo bi bio zastrašujući udarac državi od kojeg se NE BI OPORAVILA!’