in

DA LI JE MOGUĆE DA IH ŽELJKO MITROVIĆ OVOLIKO PLAĆA? Objavljen spisak honorara u “Zadruzi”

DA LI JE MOGUĆE DA IH ŽELJKO MITROVIĆ OVOLIKO PLAĆA? Objavljen spisak honorara u “Zadruzi”
Slatka-Tajna.Eu

Honorari ovogodišnjih zadrugara dosta se razikuju, shodno njihovim ranijem boravku u Bijeloj kući, kao i dešavanjima koja su se odvijala na impresivnom imanju. Ipak, čak i najmanja brojka vrtoglano je velika, te je i novim zadrugarima boravak na imanju u Šimanovcima više nego isplativ, barem u finansijskom smislu.

Od početka šeste sezone rijalitija “Zadruga”, koja je počela 9. septembra, pa do danas, mnoga imena do sada nepoznata javnosti su se istakla, dok su neki već poznati zadrugari koji su još na početku predstavljali kandidate za finale diskvalifikovani.

Miki Đuričić dobro je poznato ime svim gledaocima ove platforme. Njegova rijaliti karijera počela je prije više od petnaest godina, ali se ove sezone dogodilo da je diskvalifikovan.

Kako tvrde mediji, za boravak u rijalitiju trebalo je da dobije 150.000 eura, ali kako je riješio da svojevoljno napusti imanje, produkcija će protiv njega podnijeti tužbu i, na ime ugovora, potraživati 50.000 eura.

Kristijan Golubović takođe je bio dio ovogodišnjeg šou programa, sve dok zbog nasilja nad drugim zadrugarom nije diskvalifikovan.

Bivši robijaš je do tada važio za najplaćenijeg takmičara i to sa honorarom od navodno 350.000 eura, koju je sada nadmašio i, po njegovim riječima, došao do navodnih 500.000 eura.

Ivana Marinkovića je navodno produkcija “Pinka” nagradila honorarom od 2.000 eura nedjeljno.

Njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, zarađuje malo više od njega – 3.000 eura nedjeljno, a uz nju ide i njena majka Marija Kulić sa platom od samo 500 eura manje.

Od Maje Marinković gledaoci očekuju do sada neviđeni šou, a sudeći po svoti novca koju zarađuje, ni produkcija ne očekuje ništa manje, pa joj je zato odobren honorar od 4.000 eura nedjeljno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lepi Mića je, bez obzira na rijaliti staž, i dalje skroman kada je honorar u pitanju. On će dobijati 1.200 eura nedjeljno.

I ostali povratnici, poput Jovane Tomić Matore i Filipa Cara lijepo su naplatili učešće, dok će zadrugari koji se prvi put pojavljuju u “Zadruzi”, a nisu poznati javnosti, morati da se zadovolje nedjeljnim honorarom od 300 do 500 eura.

(Express/Espreso)

The post DA LI JE MOGUĆE DA IH ŽELJKO MITROVIĆ OVOLIKO PLAĆA? Objavljen spisak honorara u “Zadruzi” appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vlada FBiH – Više od 930 hiljada KM za uvezivanje radnog staža 77 radnika

Vlada FBiH – Više od 930 hiljada KM za uvezivanje radnog staža 77 radnika

SJAJAN KONCERT POVODOM JUBILEJLA: “Konvoj” slavio 25.godina od objavljivanja prvog albuma

SJAJAN KONCERT POVODOM JUBILEJLA: “Konvoj” slavio 25.godina od objavljivanja prvog albuma