in

Sjećate li se najzgodnijeg zatvorenika: Pogledajte gdje je danas i kako izgledaPostao je slavan 2014. godine nakon što je njegova pritvorska fotografija osvojila svijet – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Postao je slavan 2014. godine nakon što je njegova pritvorska fotografija osvojila svijet

Džeremi Meks postao je slavan 2014. godine nakon što je njegova pritvorska fotografija osvojila svijet.

Džeremi je rođen u Kaliforniji 7. aprila 1984. i postao je popularan nakon što je policijska uprava Stocktona objavila njegovu fotografiju na Facebooku. Fotka je prikupila ogromnih 75.000 lajkova, 20.000 komentara i 10.000 dijeljenja, a dobio je nadimak Plavooki Bandit i “Jail Bae”.

Godine 2002. Jeremy je odslužio devet godina zatvora , a prvobitno je bio u zatvoru na dvije godine zbog velike krađe. Zatim je 2014. Jeremy ponovno zatvoren zbog posjedovanja oružja i otpora pri hapšenju – pušten je iz Federalnog kaznenog zavoda Mendota u martu 2016. Tokom svog posljednjeg boravka u zatvoru dobijao je brojne boruke od djevojaka širom svijeta. Njegava ljepota ih je opčinila, ali ne samo njih, već i neke svjetski slavne modne brendove i agente koji su u njemu prepoznali potencijal za bavljenje modelingom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Jeremy je prikupio prilično bogatstvo otkako je pušten iz zatvora. Okrećući leđa kriminalu, postao je uspješan model i bio je zaštitno lice mnogih velikih modnih kuća.

avaz.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li su kafa i mlijeko dobra kombinacija

U 2022. povećan kapacitet aerodroma, izvršena modernizacija infrastrukture i usluga putnicima