in

ODRASLA POD ŠATOROM U SELU PORED POŽAREVCA: Kako je Anđelka Prpić izgledala prije slave? Slike koje izazivaju nevjericu – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Anđelka Prpić trenutno je u žiži interesovanja domaće javnosti, a evo kako je izgledala pre slave koju je stekla tokom godina.

Jedna od naših najšarmantnijih glumica Anđelka Prpić poslednjih nekoliko dana našla je u žiži javnosti, nakon vesti o njenoj navodnoj trudnoći.

Vest ne bi bila toliko zanimljiva da glumica nije zatrudnela sa nekad najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka je trenutno na vrhuncu popularnosti, te ne čudi što njen privatni život budi toliko interesovanje javnosti. Imali smo prilike da je gledamo u serijama komičnog žanra, kao što su “Kozje uši”, “Ujka novi horizonti”, “Azbuka našeg života”, “Radio Mileva”, “Andrija i Anđelka”… Glumila je naslovnu ulogu u fenomenalnom filmu ” Jedini izlaz”, a malo ko se seća kako je Anđelka započela karijeru.

Anđelka je široj javnosti postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali u ulozi voditeljke. U pitanju je bila rijaliti emisija “48 sati svadba”, a kako je otkrila u to vreme nije imala podršku kolega za ovaj projekat.

„Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram“, ispričala je Anđelka, pa je dodala:

„Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume”, ispričala je Anđelka u svom duhovitom maniru u emisiji “Amidži šou”.

Kada pogledate kako je Anđelka izgledala u periodu dok je snimala pomenuti rijaliti i više je nego očigledno da se gotovo i nije promenila, te da su godine za nju samo broj. Pomenuti serijal bio je veoma popularan upravo zbog Anđelke i njenog šarmantnog izgleda i harizme.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nakon što je usrećila mnoge mlade parove ubrzo je i sama stala pred oltar. Podsetimo, Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu, a rezveli su se 2020. godine.

kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Greške zbog kojih ne možete smršati

Franjo Bosanac komponovao 200 godina prije Baha (VIDEO)