in

DŽINOVIĆI U OPASNOSTI: Kćerka im ugrozila bezbijednost, razlog za strah je jeziv

DŽINOVIĆI U OPASNOSTI: Kćerka im ugrozila bezbijednost, razlog za strah je jeziv
Slatka-Tajna.Eu

Đina Džinović podiže veliku prašinu javnosti kako svojim ljubavnim životom, tako izazovnim fotografijama kojima su preplavljene društvene mreže.

Objave kćerke Harisa Džinovića izazivaju lavinu reakcija, a svakim svojim izdanjem ona uspijeva iznova da iznenadi i šokira.

Njeni uspješni roditelji nisi oduševljeni ovim, s obzirom da su se godinama unazad trudili da svoju privatnost što više sačuvaju od očiju javnosti.

Kako prenose mediji Melini Džinović je izuzetno počelo da smeta pretjerano iznošenje intime u javnost od strane tek punoljetne kćerke koja sve češće na Instagramu objavljuje fotografije iz luksuzne vile na Dedinju, kao i komade skupocijene garderobe koje posjeduje.

Melina je pokušala da joj skrene pažnju na ponašanje, a čak je ušla i u sukob sa svojim suprugom Harisom, kojem je jasno stavila do znanja da nešto podhitno mora da preduzme, smatrajući da kao otac on ima više uticaja na mezimicu.

Dok je bila u vezi sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Đina se u tom pogledu malo primirila. Ali otkako je slobodna, ponovo se aktivirala na društvenim mrežama čime roditeljima zadaje velike glavobolje, posebno zbog toga što javno prikazuje unutrašnjost velelepne vile.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Haris i Melina godinama pokušavaju da privatnost sačuvaju za sebe, ali od kada je Đina postala aktivna na Instagramu, Melinu je počela ozbiljno da boli glava. Objasnila joj je da ne treba da kači sve na društvenu mrežu, kao i da mora da sačuva privatnost i svoju i njihovu. Nedavno je baš poludjela kada je vidjela kako je Đina kačila unutrašnjost vile, ona je snimala kako im je dom okićen i Melina je baš izgorjela. Prvo se izvikala na nju, a zatim je napala i Harisa. Rekla mu je da kćerki zabrani da kači vilu, kao i skupocijene stvari koje ima – prenose mediji.

– Žena se boji pljačkaša, lopova, ima danas raznih, pogotovo na društvenim mrežama. Haris joj je obećao da će da priča sa kćerkom i da joj objasni da ih dovodi u opasnost svojim objavama – prenose mediji.

Haris nije ljubitelj današnje ekspanzije društvenih mreža i rijaliti programa, a evo kako objašnjava ponašanje mladih.

– Za ovo novo doba ja mogu reći da je glupo. Ove mlade generacije sve drugo rade, osim ono što bi trebalo. I danas su obaveze čovjeka iste kao što su bile i prije 3.000 godina, da spava, jede i radi. A ovo danas meni sve liči na zabavu, to je valjda tako kad su ti roditelji pod glavom, možeš da radiš šta hoćeš, jer ti je sve ostalo, egzistencijalno osigurano. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebalo bi da ustanu ujutro u 5 sati pa da odrade smjenu. Ja ovo danas ništa ne priznajem – rekao je ranije Džinović.

The post DŽINOVIĆI U OPASNOSTI: Kćerka im ugrozila bezbijednost, razlog za strah je jeziv appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KARLEUŠA PRVA PONUDILA POMOĆ NEUTJEŠNOM FUTI: Ovim gestom je pokazala da je sve oprostila Laći

KARLEUŠA PRVA PONUDILA POMOĆ NEUTJEŠNOM FUTI: Ovim gestom je pokazala da je sve oprostila Laći

EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: “Ako treba, ja ću vjenčati najboljeg druga i moju bivšu” – Senzacija

EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: “Ako treba, ja ću vjenčati najboljeg druga i moju bivšu” – Senzacija