in

ĐEDOVIĆ URNISAO ANĐELKU ZBOG TRUDNOĆE S NESUĐENIM KUMOM Prepodobna gospođo, tvom licemjeru je došao kraj, otvaram ti vrata Zadruge – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Anđelka Prpić danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem, najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Aktuelnu aferu prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao novonastalu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

– Čitam naslov “Kolege podržale Anđelku Prpić”. Davno ja rekoh da “kulturna” elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji – započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

– Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u “Zadruzi”, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali k*rvanje sa venčanim kumom.

Marko kaže da je Anđelka kao stvorena za “Zadrugu”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Prepodobna gospođo Prpić, za vrata “Zadruge” ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za “kulturnu” elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav – poručio je Đedović glumici.

kurir.rs/pink.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“U TOME BIH SPAVALA” Tamara Milutinović šokirala javnost

dm dialogicum Sarajevo – novi naziv sjedišta kompanije dm u BiH