in

VELIKA SLIČNOST DALILE I TAMARE GALIJANO: Društvene mreže razotkrile Dejanovu sadašnju i bivšu

VELIKA SLIČNOST DALILE I TAMARE GALIJANO: Društvene mreže razotkrile Dejanovu sadašnju i bivšu
Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević je već nekoliko sedmica u vezi s Tamarom Galijano, a ljubav se desila na prvi pogled poslije slučajnog susreta na jednom događaju. Međutim, ona ima i dosta sličnosti sa njegovom i dalje zakonitom suprugom, Dalilom, o čemu bruje društvene mreže.

Naime, Dejan je prvi postavio fotografiju na kojoj su se vidjele samo ruke njegove nove izabranice, a srbijanski mediji su došli do saznanja, da to ipak nije Dalila, već Tamara.

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon ove objave, a mnogi njihovi fanovi bili su sigurni da je riječ o Dalili Dragojević, sa kojom se, podsjetimo i dalje nije razveo.

Nagađanja fanova su prestala nakon saznanja da je Dejan ovog puta u ljubavi sa totalno drugom osobom. Tamaru i Dejana je farsa oko njegovog emotivnog života i potencijalnog pomirenja sa Dalilom slatko nasmijala, što je Tamara i priznala.

-Ne znam stvarno kako ste to uspjeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lijepe priče. Varnice su sijevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspio je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smijali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Vidjet ćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala je Tamara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, korisnici društvenih mreža tvrde da Dalila i Dejanova nova izabranica, imaju dosta sličnosti. Počev od kose, ruku, ali i noktiju, zbog kojih su isprva i pomiješali njih dvije.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Blagdan sv. Stjepana prvomučenika

HRT: Blagdan sv. Stjepana prvomučenika

NIKOLINA KOVAČ progovorila o pričama da se razvodi – Imali smo krize u braku – Hayat Production

NIKOLINA KOVAČ progovorila o pričama da se razvodi – Imali smo krize u braku – Hayat Production