in

TAMARA ĐURIĆ PONOVO POVEĆALA GRUDI: Stavila još 400 kubika u dekolte

TAMARA ĐURIĆ PONOVO POVEĆALA GRUDI: Stavila još 400 kubika u dekolte
Slatka-Tajna.Eu

Starleta Tamara Đurić vodi računa da joj svi atributi budu što izazovniji i maksimalno popunjeni, a sada je dodala još malo silikona u grudi

Ona redovno svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram izvještava o napretku u svom izgledu i mami uzdahe, a ovoga puta napravila je pravu pometnju.

Ona je neko ko voli estetske zahvate, a srbijanski mediji sada pišu da je starleta promijenila silikone u grudima i da je sa 800 kubika od ljekara tražila da joj stave 1.200 kubika.

-Tamari je fizički izgled najvažniji. Pored nasljednice, kojoj je maksimalno posvećena, ona posljednji dinar daje na svoje tijelo. Bukvalno sve što ima i što zaradi ulaže u ljepotu i fizičku aktivnost. Činjenica je da je zavisna od operacija i zato redovno ide na korekcije. Njeguje se, to joj je prioritet, ali često mijenja silikone. Nedavno je stare silikone zamijenila novim, a sada je stavila čak 400 kubika više. Intervencija je protekla u najboljem redu iako je svojevremeno prošla kroz pakao zbog implantata. Što se tog hormona rasta tiče, ona je počela sama sebi da ga daje kao insulin i prezadovoljna je, jer on između ostalog utiče na gipkost mišića, kožu i ljepotu. Jako je skup lijek, ali ona ne žali – kaže njena prijateljica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VTKBiH – Poziv za poslovnu posjetu sajmovima u Turskoj

VTKBiH – Poziv za poslovnu posjetu sajmovima u Turskoj

Radost dodjele paketića: Djed Mraz uveselio djecu

Radost dodjele paketića: Djed Mraz uveselio djecu