in

KARLEUŠA JE NAZVALA BUGARSKOM LEJDI GAGOM, BEKUTA SVOJOM NASLJEDNICOM: Na vrhuncu popularnost povukla sa scene, evo gdje je dan

KARLEUŠA JE NAZVALA BUGARSKOM LEJDI GAGOM, BEKUTA SVOJOM NASLJEDNICOM: Na vrhuncu popularnost povukla sa scene, evo gdje je dan
Slatka-Tajna.Eu

Sa samo 16 godina Maryana Katić iz Francuske skrenula je pažnju na sebe, ušla u finale desete sezone „Zvezda Granda“, nakon čega je i doživjela vrtoglavu popularnost. Snimila je jednu pjesmu „Molim te ženo“, a na vrhuncu popularnosti samo nestala sa scene.

Već 6 godina takmičarka se ne pojavljuje u javnosti, ali vrijedno nastupa širom zemlje. U međuvremenu se iz Francuske preselila u Srbiju, gdje živi poput mnogih radnih pjevača.

Iako je pred njom bila blistava karijera, čak ju je svojevremeno Ana Bekuta nazvala svojom nasljednicom, Maryana je odlučila da karijeru gradi na privatnim veseljima, a ne na televiziji.

I dan danas se prepričava kako je Jelena Karleuša u takmičenju pohvalila Maryanino pjevanje, ali iskritikovala stajling i muzički repertoar.

– Izgledaš kao Lejdi Gaga iz Bugarske, tvoj stajlnig ne ide sa ovim Parizom. Ko god te je savjetovao da se ovako obučeš vjerovatno je iz Lapova a ne iz Pariza – rekla je Jelena, a Maryana je dodala da ju je obukao drug iz Kragujevca.

– Djevojko, dolaziš iz Pariza, grada mode! Zašto stalno pjevaš romsko narodne i seljačke pjesme? – upitala ju je tada Karleuša, a Maryana odgovorila da voli.

Tokom takmičenja od Snežane Đurišić dobila je mnoge savjete, pa i da prestane da radi romska veselja jer ima samo 16 godna, a Ana Bekuta je svojevremeno izjavila da je Maryana njena nasljednica.

– Kada sam pročitala njenu izjavu, oči su mi bukvalno zasuzile od sreće. Ana je bila i ostala jedan od mojih muzičkih uzora, kao i Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i Verica Šerifović. Snežana me je posavjetovala da prestanem da pušim, i smanjila sam, poslušala sam je. Zatim da se lijepo oblačim, da ne izlazim gola, da ne pijem hladna pića, da ne radim romske svadbe previše. Još sam mlada za te događaje. Ima vremena i za to, korak po korak – izjavila je nakon takmičenja Maryana, a onda samo nestala sa scene.

Danas Maryana ima 22 godina, aktivna je na društvenim mrežama, mada rijetko objavljuje sopstvene fotografije. Uglavnom su to objave sa nastupa na kojima najčešće pozira sa orkestrom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bila je u vezi sa harmonikašem Milošem Pavlovićem, a šuška se da je nedavno raskinula sa Markom Janojlovićem Zekutorom sa kojim inače često nastupa.

Maryana je nedavno proslavila 22. rođendan, a fotografije sa proslave podijelila je putem Instagrama.

Foto: Ig

Mnogi su prokomentarisali da se nije mnogo promijenila, ali da se vidi da je psihički sazrela.

Nakon „Zvezda Granda“ Maryana je isticala da je često znala da klone duhom, a sve zbog kritika i dobronamjernih savjeta koje je dobijala od žirija. Ipak, takmičenje joj je ostalo u lijepom sjećanju.

– Prošla sam kroz sve to i znam koliko može da bude naporno i stresno. Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka, bilo je momenata i kada sam se poslije nastupa osjećala fizički loše. Međutim, sada kada se prisjetim svega toga, vraćaju mi se samo lijepe uspomene. Najviše se viđam sa Denisom Ibrahimovićem i Urošem Živkovićem, ali sam sa svima ostala u super odnosima. Uvijek rado popijem kafu sa svakim od njih, kada za to nađemo vremena – istakla je Maryana.

(express/grand)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Viki majčinu smrt nikad nije preboljela, sad pokazala koliko liče: „Još uvijek ne mogu da se pomirim da je nema“

Viki majčinu smrt nikad nije preboljela, sad pokazala koliko liče: „Još uvijek ne mogu da se pomirim da je nema“

Vagon s amonijakom skliznuo s pruge, hospitalizirana 51 osoba

Vagon s amonijakom skliznuo s pruge, hospitalizirana 51 osoba