in

Futa nije imao snage da identifikuje Laćino tijelo! Radulović slomljen od tuge i očaja: Evo kako zauvijek želi da upamti pokojnog sina! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandar Futa Radulović i dalje ne može da se pomiri sa iznenadnom smrću svog sina Milana.

Proslavljeni kompozitor još uvijek je u jako teškom psihičkom stanju, a kako se bliži i dan sahrane, koja je planirana za sutra, on sve teže podnosi činjenicu da njegov mlađi sin više nije živ i da je iz Izraela vraćen u sanduku.

Kako saznajemo od izvora bliskom porodici, nakon što je u petak, bez medijske pompe, Laćino tijelo bilo dopremljeno iz Tel Aviva u Beograd, Futa nije imao snage da identifikuje posmrtne ostatke svog sina.

– Futi je prvo jako teško palo sve to u vezi s dokumentacijom koja je bila potrebna oko prenosa tijela, ali je nekako uspio da uz pomoć nadležnih organa izdejstvuje da tijelo njegovog sina u Beograd bude dopremljeno u petak, umjesto u nedjelju, kako je prvobitno bilo planirano, i to kako bi se izbjegli mediji na aerodromu i čitava gungula oko prenosa tijela – objašnjava za Kurir izvor blizak porodici Radulović.

Ipak, Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino tijelo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj, koji je potvrdio najcrnje slutnje porodice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Futa nije htio da ode na prepoznavanje zbog toga što svog pokojnog sina želi da pamti onakvog kakav je bio za života. Ispričao je da će mu u sjećanju zauvijek ostati kako je bio raspoložen kada su se pozdravili pred put u Izrael i da ne bi podnio da ga vidi mrtvog u kovčegu. Ista priča je bila i prošle godine, kada je trebalo da ide da identifikuje Marinino tijelo. On nije mogao Marinu da vidi u tom stanju, pa je umjesto njega to učinio upravo Laća, koji je o tome nedavno pisao u jednoj od svojih kolumni – podsjeća naš izvor na taj detalj ove tužne priče.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Popravite strgani patentni zatvarač u dva poteza

Ne želim na mojoj sahrani licemjere i pozere: Laća ostavio uputstva kako da ga pokopaju! – Senzacija