in

Pokojna Marina uvijek slutila nesreću: Oba sina su nađena mrtva u istom mjesecu! Zla kob decembra – Senzacija

Pokojna Marina uvijek slutila nesreću: Oba sina su nađena mrtva u istom mjesecu! Zla kob decembra – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu u utorak popodne. Uzrok smrti sina Marine Tucaković i Fute Radulovića nije utvrđen, ali već se pronijela priča da je uzrok predoziranje nedozvoljenim supstancama.

Vijest o Laćinoj smrti izazvala je jezu u svima koji su znali i voljeli Marinu i Futu, a da se zla kob nadvila nad domom sada je očigledno. Pokojna Marina nije krila svoje emotivne lomove, kroz svoje stihove je slutila nesreću, a ona je prvo došla po starijeg sina Miloša. Sve su učinili da ga izvuku iz kandži n.rkotika, vjerovali su da mogu, ali onda se desilo najgore. Isto je bio decembar. Prvi. Marina je ušla u sobu i vidjela ono čega se uvijek bojala.

“Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu”, ispričala je kasnije i priznala da nije htjela da vidi rezultat obdukcije. Od tuge je dobila rak i to je otvoreno govorila. Rak je i odnio sa ovog svijeta, a Laća, umjetnička duša, nije mogao da prihvati smrt majke, pa joj se pridružio 15 mjeseci kasnije. I ponovo decembar.

Javne ličnosti u suzama se opraštaju od Laće. I Jelena Karleuša sa kojom je Laća vodio otvoreni rat. Stigao je da joj se izvini i predložio da se vide kad se vrati iz Izraela…

Ana Nikolić potresnim riječima se oprostila od Laće:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“On je bio moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam voljela kao majku. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vijest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba. Ne mogu da vjerujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke…. Da me neće zasmijavati i nervirati. Bio je umjetnik, a umjetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio.”

Ni Dara Bubamara ne može da dođe sebi od šoka. “Ne mogu da vjerujem. Čuli smo se u nedjelju uveče video pozivom. Bio je sa prijateljima iz Novog Sada u Izraelu. Na vezi smo bukvalno godinama. Živio je za vrijeme korone blizu mene u Novom Sadu. Bio je u mom stanu u Barseloni jedno mjesec dana. Šokirana sam. Sad ću da sjednem. Sve mislim da je neka šala i ne mogu da vjerujem šta se dešava.”

Tijelo sa pokonjim tekstopiscem Milanom Radulovićem iz Izraela, preko Turske, stiglo je u Srbiju u petak nešto prije podneva. Kako nam je rekao izvor, obdukcija nije rađena, a još se ne zna kada će biti sahrana.

Izvor: Svet

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dubai transformiše svoj pustinjski krajolik u gigantski ekološki Agri Hub

Dubai transformiše svoj pustinjski krajolik u gigantski ekološki Agri Hub

“ISTINA JE DA SMO DEJAN I JA ZAJEDNO, DALILA JE DAVNA PROŠLOST!” Voditeljica potvrdila vezu sa Dragojevićem

“ISTINA JE DA SMO DEJAN I JA ZAJEDNO, DALILA JE DAVNA PROŠLOST!” Voditeljica potvrdila vezu sa Dragojevićem