in

PLAČ OD SMIJEHA: Poslušajte kako Bosanac priča engleski

Slatka-Tajna.Eu

Hladne decembarske dane Dragan Stojković Bosanac provodi na američkoj turneji sa nasljednicom Džidžom gdje će dočekati i Novu godinu.

-Turneja uspješno prolazi, evo tata i ja smo trenutno u hotelu i spremamo se za neki šoping. Imali smo do sada nekih četrnaest nastupa, ne znam više ni sama, ali je radno – poručila je Aleksandra, a potom otkrila da i žali što nema vremena za šoping koji je kao i svakoj ženi slaba tačka.

-U početku smo imali jedno četiri radna dana, tako da nisam imala mnogo vremena za tržne centre, ali ako Bog da nadam se da ćemo nekada doći samo zbog provoda i šopinga – rekla je Džidža, dok se Boske u svom stilu našalio i dobacio:

-Bit će popusta i sve je za džabe u Americi!

Poznato je da je publika preko bare željna dobre i kvalitetne muzike, te ne čudi što su lake ruke kada je riječ o “šuškama”, te je sa razlogom Bosanac na društvenim mrežama proglašen novim kraljem bakšiša.

-Nisam ja nikakav kralj, mene narod voli i na najljepši mogući način iskazuje svoju ljubav. Nije nikakvo zanimanje dobijati i uzimati bakšiš, već blagonaklonost ljudi koji su se poželjeli dobre muzike i harmonike, ali i žive svirke – objasnio je Stojković koji ne krije da postoji jedna stvar u Americi koja mu teško pada.

Kako se mnogi žale na brzu hranu, ali i koji kilogram viška kada se vrate iz Amerike Bosanac je pronašao rješenje dok se ne vrati Dunjinoj kuhinji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ma ja i ovako i onako ne jedem ništa, meni ovo nije tri godine nego trideset i tri godine, ovo je haos kako sam se zeznuo što sam došao na ovoliko dugo – priznao je harmonikaš, dok se kćerka žalila da tata veoma slabo jede.

A dok je Dždža nabrajala sve gradove koje su do sada obišli Boske je samo jednom rečenicom uspo sve da nasmeje.

-Oh, my God! – našalio se Bosanac.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ona nikada nije ni bila sa Harisom u vezi: Brat Rade Manojlović razvezao jezik! – Senzacija

Kako momentalno da stanete na put mahmurluku