in

Ona nikada nije ni bila sa Harisom u vezi: Brat Rade Manojlović razvezao jezik! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Nenad Manojlović, brat po ocu Rade Manojlović, prvi put je otvoreno govorio o sestrinom raskidu s pobjednikom “Zvezda Granda” Harisom Berkovićem, pa otkrio da i sam nije siguran da li je to bila veza ili marketinški trik, kako se u više navrata i spekulisalo.

Naime, Nenad je istakao da ne zna šta se s njihovom vezom dešava niti da li su ikada bili zajedno. Kako i sam kaže, moguće da je sve bila fora, te da Rada i Haris nikada nisu bili u ljubavi, već da je oko svega napravljena samo reklama.

– Nemam ništa da kažem što već nije rečeno dosad. Nemam blage veze šta se dešava među njima i da li se dešava uopšte nešto ili je to sve marketinški trik bio. Ukoliko su zajedno, želim im svu sreću, ali mislim da nisu. Ništa ne može na silu ako im nije suđeno da budu zajedno. Ukoliko nisu, ko zna zašto je to dobro – rekao je Nenad, koji priznaje da sa Harisom nikad nije izašao u provod, ali zato zajedno redovno voze motore.

– Haris je divan momak, gotivim ga kao lika. Mi smo svako veče u kafani, nama je provod kada provozamo turu motorom ili tako nešto. Ja sam sreo njega poslije nekih svirki nekoliko puta i vidio sam da je on ekstra lik i opušten. Haris nije nadmjen, već je prizeman momak i ja ga baš gotivim. Nijednu ružnu riječ nikada ne bih mogao da kažem za njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Inače, često se polemisalo o saradnji Nenada i Rade, te on kaže da ga je u početku prvo ekstra odbijala za duet, a onda se njemu nije svidjela pjesma kada je ona htjela. Ne bih da obećavam ništa. Pričalo se o tome i bilo je indicija i sa moje i sa Radine strane da se snimi pjesma. Međutim kada sam ja želio, ona je imala neka preča posla, a kada je ona htjela, meni se pjesma nije svidjela. Bilo bi mi drago da snimimo nešto zajedno, to bi bilo stvarno lijepo, ali prije toga moram da napravim svoju diskografiju. Snimio sam sedam pjesama i dva dueta, a ako naiđe dobra pjesma, svakako bih je snimio sa svojom sestrom – zaključuje Manojlović.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slavica iz Washingtona o povijesnom susretu Biden-Zelenski

PLAČ OD SMIJEHA: Poslušajte kako Bosanac priča engleski