in

“MENI VIŠE NEMA ŽIVOTA!” Futa se slomio pred prijateljima, gleda u jednu tačku, ljubi slike voljenih i samo plače velika tuga – Senzacija

“MENI VIŠE NEMA ŽIVOTA!” Futa se slomio pred prijateljima, gleda u jednu tačku, ljubi slike voljenih i samo plače velika tuga – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Otkako mu je javljeno da je njegov sin Milan Laća Radulović iznenada preminuo u Izraelu, njegov otac Aleksandar Futa Radulović ne zna za sebe. On se zatvorio u stan, ne izlazi napolje, kako su nam rekle komšije, a video se tek s nekolicinom bliskih prijatelja.

Jedan od njih nam je ispričao da je čuveni kompozitor veoma loše, a istakao je i da su svi zabrinuti za njega, jer ne znaju kako će preživeti još jednu tragediju koja ga je zadesila. On se nikada nije oporavio od smrti starijeg sina Miloša, koji je preminuo u porodičnom domu 2008. kada je imao samo 24 godine i odlaska supruge Marine Tucaković, koja je izgubila bitku s kancerom 19. septembra 2021. godine.

Iznenadna Laćina smrt ga je skroz dotukla.

– Uh, teško je bilo šta reći. Tuga. Teško ga je i gledati, svi smo uz njega, ali je on van sebe. Ma, ne dao bog nikome – započinje priču jedan prijatelj porodice Radulović, koji je insistirao na anonimnosti i nastavlja s knedlom u grlu:

– Futa je jako loše. Plače, ljubi slike sinova, ljubi Marininu fotografiju. Ćuti i gleda u jednu tačku. U jednom trenutku je samo rekao da njemu više nema života. Ne znam šta da kažem, sve ovo je jako bolno i mučno.

Podsetimo, ekipa Kurira je jutro nakon što se saznalo za Laćinu smrt otišla na Vračar ispred Futinog i Laćinog stana. Roletne su bile spuštene. Pozvonili smo na vrata, ali nam niko nije otvorio.

Jedna od komšinica nam je rekla da je Futa tu, ali da je potpuno slomljen i da ni njoj nije otvarao vrata, a tri puta je dolazila da mu izjavi saučešće i bude uz njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Velika tuga. Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako ‘e ovo preživeti. Slabog je zdravlja, a i retko je izlazio još od kad je naša Maki preminula. Ja sam mu zvonila na vrata tri puta od jutros, ne otvara mi. A sigurno je unutra, gde bi on sad išao? Roletne je spustio, plašim se za njega jako da mu ne pozli. Juče popodne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čula sam jauke i plač tad, ali nisam htela da idem. Velika tragedija. Laća je u poslednje vreme slabije dolazio, rekao mi je kad smo pričali da je sad u Novom Sadu. Delovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvek promenila, videlo se to. Strašno – rekla nam je komšinica nesrećne porodice.

Kurir.rs/ Aleksandar Panić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako momentalno da stanete na put mahmurluku

Kako momentalno da stanete na put mahmurluku

Na području Federacije BiH izvršeno 290 inspekcijskih nadzora

Na području Federacije BiH izvršeno 290 inspekcijskih nadzora