in

FERK usvojio tri pravilnika i više nacrta dozvola za rad

FERK usvojio tri pravilnika i više nacrta dozvola za rad
Slatka-Tajna.Eu
FERK usvojio tri pravilnika i više nacrta dozvola za rad

Doneseno je rješenje po prijedlogu dozvole za rad za proizvodnju električne energije podnositelja zahtjeva “SILK-TRADE” d.o.o. Tešanj, te dva rješenja po prijedlogu dozvola za rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenju obnovljivih izvora energije podnositelja zahtjeva: Obrt “SOLAREN”, vlasnika Sulje Bejtića iz Kiseljaka za solarnu fotonaponsku elektranu “SILOS” i Proizvodnja električne energije “SALKANOVIĆ”, vlasnika Nadžada Salkanovića iz Tešnja za solarnu fotonaponsku elektranu “SALKANOVIĆ-1”, priopćeno je iz FERK-a.

FERK je usvojio i rješenje po prijedlogu Dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om podnositelja zahtjeva G-TANK d.o.o. Vitez i rješenje o poduzimanju mjera nakon obavljenog nadgledanja imatelja dozvole za rad za proizvodnju električne energije “EKO SAN” d.o.o. Sarajevo.

Kad su u pitanju nacrti, usvojeno je pet nacrta dozvola za rad za proizvodnju električne energije podnositelja zahtjeva, i to PLAVO SUNCE d.o.o. iz Čitluka, TEAM:MEDIA d.o.o. iz Vogošće, BORAK vlasnika Ibrahima Begića iz Zagrađa i “Energi-Europa” d.o.o. Prozor-Rama i D.O.O. RIV iz Drvara, te tri nacrta dozvole za rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenju obnovljivih izvora energije podnositelja zahtjeva “BOSŠUMČAJ” d.o.o. Sarajevo za solarnu fotonaponsku  elektranu “BOSŠUMČAJ”, “ĆANDRO”, vlasnice Branke Ćurić iz Prozor – Rame za solarnu fotonaponsku elektranu “Zelenika 1” i SE “PAP-SOLLUX” vlasnika Ivana Paponje iz Čitluka za solarnu fotonaponsku elektranu “PAP-SOLLUX”.

Iz FERK-a ističu kako se nacrti dozvola mogu preuzeti na internetskoj stranici www.ferk.ba, a zainteresirane osobe mogu dostaviti i svoje pisane komentare na nacrte do 6. siječnja 2023. godine do 12 sati, poštom na adresu Kneza Domagoja 12 A, Mostar, kao i na elektroničku adresu kontakt@ferk.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










FERK je donio i dva rješenja po žalbama kupaca, navodi se u priopćenju.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Snovi i seks: Šta znači kada vam u takav san zaluta šef ili prijatelj?

Snovi i seks: Šta znači kada vam u takav san zaluta šef ili prijatelj?

Analiza posjeta Zelenskog SAD-u i bojišta u Ukrajini

Analiza posjeta Zelenskog SAD-u i bojišta u Ukrajini