in

VERA MATOVIĆ OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Ne pušim, ne pijem, nemam poroka

VERA MATOVIĆ OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Ne pušim, ne pijem, nemam poroka
Slatka-Tajna.Eu

Vera Matović uveliko promoviše novi singl “Pile, moje pile” koji je snimila u saradnji sa Novicom Nikolićem Patalom, a razlog još jednog dolaska u Bijeljinu, tačnije produkciju BN music, jeste snimanje još jedne muzičke emisije i nastavak promocije pomenute pjesme.

Vera i dalje zrači pozitivnom energijom i elanom koji se na estradi sve rjeđe viđa, a njen izgled svakako plijeni pažnju koliko i njena karijera duga ravno 50 godina.

-Tu sam povodom pomenutog singla, ali i nekih noviteta koji, za sada, ostaju mala tajna. Uskoro više o tome – bila je zagonetna nasmijana Verka. Što se tiče nastupa – tu je sve poznato. Nastupam redovno, poziva ima sasvim dovoljno i teško je čak sve ispoštovati. Između toga su privatne obaveze, kao i televizijska gostovanja koja je sve teže ispratiti zaista. Ma koliko se trudila, zaista je teško postići sve i odazvati se na svako snimanje. Ali, trudim se i po tom pitanju – kaže Vera Matović.

Kada je riječ o nastupu za Novu godinu, još uvijek nije odlučila gdje će i šta prihvatiti. Pravoslavnu Novu godinu, kaže, dogovorila je i biće to na trgu u Somboru. Naravno, tako je planirano i vjerovatno se neće ništa promijeniti po tom pitanju, dodaje popularna pjevačica.

S obzirom da smo još na početku konstatovali da Vera izgleda odlično, pjevačica se kratko osvrnula na pomenutu temu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja često pričam o svojim malim tajnama o kojim govorim javno – kaže Vera šaljivim tonom, nastavljajući u svom stilu.

-Ustajem veoma rano, u cik zore što kažu, a onda praktikujem da šetam, lagano trčim ili pređem na brzo hodanje. Ne pušim, ne pijem, nemam poroka, a trudim se da se hranim što zdravije. To je poenta uz pomoć koje održavam svoju vitkost i zdravlje uopšte. Ništa tako specijalno, samo malo vođenja računa o hrani i fizičkoj aktivnosti i to je sve – pojašnjava Vera za naš magazin, nakon čega smo je ostavili da malo porazgovara i druži se sa svojim starim kolegom sa estrade Ljubom Kešeljom.

Piše: Z. KISIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gvardiol na proslavu došao u starom FIAT-u, čekao ga pečen vo od 400 kila

Gvardiol na proslavu došao u starom FIAT-u, čekao ga pečen vo od 400 kila

Uvoz iz SAD-a udvostručen, ali raste i uvoz iz Rusije

Uvoz iz SAD-a udvostručen, ali raste i uvoz iz Rusije