in

Tea Tairović bježala od Karleuše po Cirihu: Zatvorila se u garderobu da se ne bi srela sa JK! – Senzacija

Tea Tairović bježala od Karleuše po Cirihu: Zatvorila se u garderobu da se ne bi srela sa JK! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Tea Tairović pokušala je po svaku cijenu da izbjegne neprijatan susret s Jelenom Karleušom na nastupu koji su njih dvije imale na istom mjestu u Cirihu.

Kako Kurir Stars saznaje od izvora prisutnog na ovom događaju, Tea je na velikom koncertu koje su njih dvije imale u Švajcarskoj, a na kom je nastupao i bugarski pjevač Aziz, na sve načine pokušavala da se ne sretne s Jelenom, kojoj još od vremena kada se takmičila u “Zvezdama Granda” zamjera na komentarima upućenim na njen račun.

– Tea je nastupala prva. Ona nije napuštala garderobu do pred sam izlazak na binu kako slučajno ne bi srela Karleušu, kojoj ne može da pređe preko riječi koje joj je uputila prije nekoliko godina u takmičenju. Čim je završila s nastupom, otišla je dalje. Jelena je bila te večeri jako raspoložena, a srela je i svog starog prijatelja Aziza, koga nije vidjela godinama. Kako on nije imao svoju garderobu, JK ga je pozvala kod sebe, gdje su oni, dok je Tairovićka pjevala, vrijeme proveli u razgovoru i fotografisanju, te time stavili svaku tačku na estradne priče da nisu u dobrim odnosima.

– Ona nema problem s Teom, čak joj je i simpatična, ali nije ni obratila pažnju na nju, jer se spremala za svoj šou, koji se mjesecima čekao. Sve što joj je ikada rekla bilo je za njeno dobro i iz najbolje namjere. Koliko su se Švajcarci uželjeli Karleuše, svjedoči i to što su njeni fanovi na aerodromu napravili opsadno stanje jer su je čekali kako bi se slikali sa njom i uručili joj prigodne poklone.

Podsjetimo, Jelena u početku nije imala riječi hvale za Teine vokalne sposobnosti, iako je posle počela da je hvali, što pjevačica izgleda ni do danas nije zaboravila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Bilo je mlako, intonativno jako loše, sve u svemu jako loše. S druge strane, ti si jako atraktivna i s.ksi, što je jako bitno za scenu. Ne plašiš se scene, imaš jako lijep osmeh i pojavu. Mislim da ako prođeš, da bi bila zvijezda, moraš bolje da pjevaš – rekla je Jelena.

Kasnije je Tea uspjela da dobije Jelenine pohvale – zbog glasa na kojem je vrijedno radila, ali naročito na račun svog scenskog nastupa, po kojem je i danas prepoznatljiva. Ipak, negativne komentare nije zaboravila.

Karleuša poslala ženama snažnu poruku! Jelena progovorila o nasilju, pa poručila: Kriv je samo onaj ko vas zlostavlja!

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trgovinski deficit FBiH u novembru 716,2 miliona KM

Trgovinski deficit FBiH u novembru 716,2 miliona KM

Najjednostavniji trik za brže sušenje veša

Najjednostavniji trik za brže sušenje veša