in

Supruga Ljube Perućice se pohvalila poklonom: Volim što je gospodin

Supruga Ljube Perućice se pohvalila poklonom: Volim što je gospodin
Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina već godinama žive svoju bajku, a nedavno su proslavili tri godine skladnog braka. O njihovoj ljubavi ne govore samo objave na društvenim mrežama, već i svakodnevni postupci.

Iva Štrljić prvi put ogolila dušu o odnosu sa ocem: „Poslije toga nisam bila ona ista djevojčica, sve što sam željela je da za mene neko bude tu“
Mnogi muškarci se opuste nakon što osvoje svoje ljepše polovine, međutim kada je Ljuba u pitanju to nije slučaj čemu svjedoči i Katarinina nova objava.

Naime, pjevačeva supruga pohvalila se džentlemnskim potezom svog dragog koji je riješio da je iznenadi bez ikakvog povoda prelijepim buketom cvijeća.

-Volim što je gospodin koji damama uvek donosi cvijeće. Vrijeme za porodicu- pohvalila se Kaća na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Ljuba je nedavno izjavom o ljubomori u braku digao veliku prašinu i dokazao da nije klasičan Balkanac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nije mi nikad smetalo kada se Katarina provokativno obuče, čak šta više odgovara mi i imponuje. Ja volim pored sebe da imam ženu za kojom će i drugi da se okrenu, a ne da samo ja gledam u nju. Volim kad se moja žena obuče atraktivno, nisam od onih koji zatvaraju ženu do grla – priznao je Perućica i mnoge oduševio, a ono što je posebno interesantno je što veoma često on stoji iza objektiva Kaćinih izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

– Ja je fotografišem, ali slika i ona mene, naučio sam je sve što je potrebno.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zijah  – Pišanje

Zijah – Pišanje

Kako je Monika Seleš „sredila“ Federeru ključnog čoveka?

Kako je Monika Seleš „sredila“ Federeru ključnog čoveka?