in

SLAVKO BANJAC BIO NESTAO SA LICA ZEMLJE: Srbija bi gorjela kada bih ja progovorio

Slatka-Tajna.Eu

Slavko Banjac, s početka 90-tih, bio je istinska pjevačka zvijezda. Album “Jedini greh”, je briljirao na tržištu. Njegov duet sa Vesnom Zmijanac, “Ja imam nekoga ti si sam”, ostao je u vremenu. A on, Slavko u “jeku” popularnosti, “nestaje” sa muzičke scene i javnog života, uopšte.

Šta bi sa čovjekom, svih tih 23 godine? Jer do 2018. godine se pričalo svašta. Da nije živ, te, kako je nestao zbog Vesne i prijetnji zbog nje, da je od saobraćajnog udesa nosio strašne ožiljke… Slavko se vratio u muziku, bez “valjanog ” objašnjenja. A, javna tajna je “Banjac je pod prisilom nestao”. Čijom? Kaže kada bi progovorio, “Srbija bi gorela”. Još dodaje on da je čist od svih “prljavština” kao sunce. Te 95-te, nije ga ništa zanimalo, ni novac, ništa osim muzike i karijere.

-Ljudi se sjećaju mene, mojih pjesama. Medijima nisam zanimljiv. Ne smeta mi to ništa. Ja idem dalje! Samo mi je žao, što sam ja 90. godine požurio sa muzičkim izrazom koji je sada aktuelan. Zadovoljan sam angažmanima. Snimam i tek sada ću da radim – kazao je Slavko Banjac.

I ne sumnjamo u riječi ovog, još uvijek naočitog i glasovitog pjevača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šalterske muke u BiH pretočene u društvenu igru

Rijeka odustaje od vatrometa za Novu godinu, zbog životinja