in

Kako je Monika Seleš „sredila“ Federeru ključnog čoveka?

Slatka-Tajna.Eu

New York, 1992. godina. Mladi stažista, još apsolvent, radio je do kasno. Zazvonio je telefon. Moniki Seleš bio je potreban neko da kratkoročno bude uz nju na egizibiciji u New Jerseyju.

Prvog dana, posvađao se sa organizatorima turnira kako bi Monika dobila tačne termine koje je želela. Hm, nije loš ovaj mali…

“Guns N’ Roses svira sutra, nabavi karte”. Ne samo da je nabavio karte, već je Monika bila u bekstejdžu, pošto je Axl Rose bio njen fan.

Ubrzo je počeo da radi s njom zastalno, bio njen agent i tokom pauze zbog užasnog incidenta u Hamburgu. Monika ga je upoznala sa koleginicom koja će mu 2000. postati supruga, sa Mary Joe Fernandez.

Lansirala ga je Monika u svemir, posle je radio sa Lindsay Davenport i Tommy Haasom, a kada su Roger i Mirka Federer riješili da više ne mogu sve sami i da im opet treba agent, Seleš je garantovala za njega.

REUTERS/Andrew Couldridge/File Photo

Ne bez razloga, postao je Federerov agent 2005. i do sredine 2010. Rogerovi prihodi su više nego utrostručeni, procjena je na 43 miliona dolara godišnje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Godine 2013. Federer i on su napustili IMG i osnovali Team 8, te zajedno pokrenuli Laver Cup.

Znate već ili ako ne znate, ime ste sigurno čuli – Tony Godsick.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

OznakeComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Supruga Ljube Perućice se pohvalila poklonom: Volim što je gospodin

Trgovinski deficit FBiH u novembru 716,2 miliona KM