in

FUTINE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Ubit ću se čim sahranim dijete

FUTINE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Ubit ću se čim sahranim dijete
Slatka-Tajna.Eu

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića, pronađen je prekjuče u toku dana mrtav na ulici u Izraelu, a Futa je van sebe otkako je čuo da je izgubio i drugog nasljednika, zbog čega mu više nije do života. Kako pišu srbijanski mediji, Radulović je juče tokom cijelog dana bio u kući s kumom Marijanom Petrović i najboljim prijateljem koji ga nisu ostavljali samog, a sve zbog toga što im je rekao da mu se više ne živi i da hoće da ide kod svoje porodice.

Naime, prijatelj porodice Radulović ispričao je da je Futu ubila vijest da je Laća mrtav, te da sada izgleda kao biljka i samo priča da ne želi više ni on da živi. Kako kaže, Futa samo čeka da se tijelo njegovog sina prenese u Srbiju da bi mogao da ga sahrani u miru.

– Posljednje informacije koje Futa ima iz razgovora sa sinom jesu da je 19. decembra trebalo da se vrati u Srbiju. Od 12. decembra ne zna šta se dešavalo s Laćom, zato je prijavio njegov nestanak, ali je mislio da je sve u redu, jer je znao da je daleko i da je na putu. Kad su mu javili da su ga našli mrtvog, njemu se slošilo, cijeli svijet mu se srušio u tom trenutku, a kome ne bi?! Zamislite, nedajbože, u takvoj situaciji vas. Čovjek je izgubio sve.To više nije isti čovjek – kaže porodični prijatelj porodice Radulović i otkriva da se od Fute sada ne odvajaju kuma Marijana i još nekoliko Laćinih drugova, koji sad strahuju da ne presudi sebi s obzirom na to da se ne miri s činjenicom da je ostao bez oba djeteta, piše Republika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










The post FUTINE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Ubit ću se čim sahranim dijete appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rijeka odustaje od vatrometa za Novu godinu, zbog životinja

Rijeka odustaje od vatrometa za Novu godinu, zbog životinja

U FBiH cijene u novembru pale 0,1 posto, godišnja inflacija 17,6 posto

U FBiH cijene u novembru pale 0,1 posto, godišnja inflacija 17,6 posto