in

Znamo koji mirisi će očarati i nju i njega i sačuvati posebne trenutke

Slatka-Tajna.Eu

 

Koliko puta ste na ulici, u prolazu osjetili dašak omiljenog parfema koji vam je vratio najdraža sjećanja, a njegovu bočicu već odavno i sami čuvate već na polici baš iz tog razloga? Ništa uspomene ne može vratiti tako dobro kao nota najdražeg parfema i pružiti vam mogućnost da ponovo proživite magične momente.

Znate li šta znači skraćenica TTA? E, sad ćemo vam otkriti tajnu. Naime, kompanija Avon je razmišljala kako mirisnim notama sačuvati posebne trenutke i svaki romantični trenutak pretvoriti u uspomenu za cijeli život, i onda su kreirali parfeme, ne zamo za nju nego i za njega, nazivajući ih Today Tomorrow Always (TTA). Genijalno, zar ne?

Miris za nju su nazvali TTA The Moment EDP , uz magičanu notu cvijeta narandže u kombinaciji s mangolijom i dugotrajnom esencijom jantara, učinit će vas kraljicom u bilo kojoj prostoriji se pojavili, a TTA The Moment EDT za njega, čija osnova su nota narandže uz lavandu i kedrovinu, nijednu ženu pored koje on prođe neće ostaviti ravnoušnom, a garantujemo ni muškarca.

Šta više vam treba nego kliknuti na Avonovu boršuru www.avon.ba i izabrati ove odlične parfeme po jedinstvenoj cijeni od 30,90 KM.

The post Znamo koji mirisi će očarati i nju i njega i sačuvati posebne trenutke appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Pita kod Hanke Paldum je nešto najbolje što sam probala u životu!”

Ona njega nije dala zaboravu, a publika nju! Pjevačica se vratila na velika vrata na scenu – Senzacija