in

VILA U ZLATU: OVAJ FOLKER ŽIVI KAO U SALONU ANTIKVITETA!

Slatka-Tajna.Eu

Ljuba Aličić u Šapcu je izgradio i vilu u samom centru grada, obojena u tamnoroze boju, koja je, kako je prenose mediji, uložio oko pola miliona eura.

U vili on živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada.

Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu.

“Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lijepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam sretnu, vrijednu ženu”, rekao je Aličić.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

“Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama”, rekla je Željana.

“Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj boji”, rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je namještaj iz Egipta.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prošlo je točno 300 dana od početka ruske agresije na Ukrajinu

Švicarski doprinos od 9,7 miliona franaka  za Regionalni Challenge fond