in

Supruga Darka Lazića izgubila bebu, danima je trpjela bolove! – Senzacija

Supruga Darka Lazića izgubila bebu, danima je trpjela bolove! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Iako je Darko Lazić demantovao da mu je izabranica Katarina Stojanović trudna, mediji spekulišu da je ipak bila u drugom stanju, a sada su se pojavile najnovije informacije – da je izgubila bebu.

Katarina je, naime, danima navodno trpjela velike bolove u predjelu stomaka, a poslije pregleda i urađenih analiza konstatovano je da mora hitno na operaciju, prenosi Republika.

– Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gdje su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mjesec poslije tajnog vjenčanja. Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo svježe, a po povratku u Srbiju počeli su problemi – priča na početku upućen izvor blizak paru.

Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode, prenosi Republika.

– To im je mnogo teško palo, Darko je zvao samo majku Branku da joj javi jer je ona jedna od rijetkih koja je znala da je Katarina uopšte u drugom stanju. Počeo je da plače, ali je doktor objasnio da komplikacije u tom periodu trudnoće nisu nimalo rijetke i da je to rizik koji uvijek postoji. Kad se sve završilo, Lazić je Kaći predlagao da ponovo negdje otputuju da bi skrenula misli jer je bila utučena, ali ona nije htjela – zaključuje sagovornik, kako prenosi Republika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










eksluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAD prizemile čuvene “nevidljive bombardere”

SAD prizemile čuvene “nevidljive bombardere”

‘Ne možete dokazati da ste čovjek’

‘Ne možete dokazati da ste čovjek’