in

ZNAM ZAŠTO MIROSLAVU ILIĆU KOLEGE NISU BILE NA KONCERTU: Snežana Đurišić razvezala jezik, pa potkačila i Milicu Pavlović! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Snežana Đurišić je na snimanju jednog novogodišnjeg programa odgovarala na pitanja novinara, te je tom prilikom progovorila i o kolegama – Miroslavu Iliću i Milici Pavlović, a dotakla se i priča koje prate nju i njenog dugogodišnjeg partnera, ginekologa Vanju Miloševića.

Snežana Đurišić ističe da je pogađa nepravda, a prethodnih godina doživljavala ju je u više navrata.

– Nedavno sam videla naslov: “Odvojila me od deteta i žene”, a tekst govori o vremenu od pre 30 godina, kad je moja rođena sestra došla sa suprugom kod mene u Ameriku, tad sam ja tamo živela. Moj partner je lekar, pojavljuje se na televiziji, u svojoj struci. Mi jesmo javne ličnosti, ali nismo javni WC. Stavljali su njegovu sliku sa mojom sestrom, pa kažu: “Sa fatalnom plavušom”, a to je moja rođena sestra! Mora malo da se prelista moja biografija, pa da se vidi sa kim se ima posla. Znam da pričam u prazno, al’ eto, da objasnim javno – istakla je Snežana Đurišić pred kamerama, pa se osvrnula na nedavne koncerte kolege Miroslava Ilića u srpskoj prestonici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ja nisam došla kod Miroslava jer nisam bila tu. Svi mi čekamo da nas neko pozove, to je verovatno razlog, ništa drugo. Ne znam što kolege nisu bile. Miroslav i ja smo prijatelji. Radila sam dugo na njegovim pesmama prateće vokale – ističe ona, pa se osvrće na turbulentan odnos sa koleginicom Milicom Pavlović.

– Ne možemo Milica Pavlović i ja da imamo ikakav odnos, ja sam starija od nje! Ne može da se poredi to, ne može da se kaže uopšte da mi nismo u dobrim odnosima. Ona radi najbolje što ume, to poštujem. Ona ulaže u svoj rad. Mediji su smislili da sam rekla da je tek nedavno počela da peva, ja sam zapravo rekla da sve bolje peva – zaključuje Snežana.

(Kurir.rs/ Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nakon suza zbog ispadanja, Neymar utjehu našao u kocki (FOTO)

Inspiriraj se outfitom kraljice stila, Jennifer Lopez