in

Zašto je štednja u BBI banci uvijek dobra odluka!

Zašto je štednja u BBI banci uvijek dobra odluka!
Slatka-Tajna.Eu
Zašto je štednja u BBI banci uvijek dobra odluka!

Započnite novu godinu dobrim odlukama i počnite da štedite u BBI banci. Želite li svoj novac povjeriti stabilnoj, sigurnoj i kapitalno jakoj finansijskoj instituciji koja svoja ukupna sredstva ulaže u razvoj privrede naše zemlje, obratite se Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo. Oročena štednja je optimalan izbor ukoliko imate određeni iznos sredstava i nemate namjeru koristiti ta sredstva u određenom vremenskom periodu. Ovaj model vam omogućava da svoj novac, u domaćoj (KM) ili stranoj valuti (EUR, USD), deponujete na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u BBI banci i ostvarite prihod po osnovu investiranja u profitabilne projekte. Do kraja februara 2023. u BBI banci su klijentima na raspolaganju akcijske stope prinosa i do čak 2,30 posto.

Bez obzira na razloge zbog kojih se odlučite na štednju, što više uštedite, to ćete lakše u budućnosti moći priuštiti stvari koje želite, jednostavnije pokriti neplanirane izdatke koji se neminovno pojave tokom godine i smanjiti potrebu za zaduživanjem.

BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima, što znači da prikupljeni slobodan novac od svojih štediša banka investira u realne i profitabilne projekte. Novoostvareni profit iz tih projekata BBI banka će podijeliti sa svojim štedišama u vidu isplate prinosa na štednju.

BBI banka u svojoj ponudi ima različite vrste štednih uloga – od standardnih oročenih računa sa fiksnim periodom i isplatom prinosa po dospijeću depozita, preko štednih računa gdje postoji mogućnost mjesečne isplate prinosa, do oročenih računa kod kojih klijent može slobodno raspolagati svojim ulogom u toku perioda oročenja.Osim navedenih, u BBI banci klijentima je na raspolaganju i štednja sa posebnim namjenama kao što je dječija štednja – namijenjena učenju najmlađih na vrijednost štednje.

Za sve dodatne i detaljne informacije o štednji po akcijskim stopama prinosa građani se mogu obratiti direktno u najbližu poslovnicu BBI banke ili pozvati besplatnu info liniju 080 020 020, kako bi uz stručnu pomoć BBI zaposlenika odabrali štednju koja će najpotpunije zadovoljiti njihove trenutne i buduće finansijske potrebe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za više informacija, posjetite www.bbi.ba

BBI banka, jedna od najbrže rastućih banaka u Bosni i Hercegovini sa aktivom većom od 1,5 milijardi KM. Štednja u BBI banci je sigurna, stabilna i pouzdana. Štedni ulozi do 70.000 KM osigurani su i prema Zakonu o osiguranju depozita. Stabilnost i sigurnost Banke ogleda se, između ostalog, i u snazi i veličini dioničara BBI banke  – Islamske razvojne banke (IsDB) koja je u vlasništvu 57 vlada zemalja članica OIC-a. Islamska razvojna banka je institucija koju svjetske rejting-kuće Fitch Ratings i Moody’s već 15 godina zaredom ocjenjuju sa AAA – najvećom mogućom ocjenom. Dioničari BBI banke su i dvije vodeće islamske banke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata – Abu Dhabi Islamic Bank (ADIB) i Dubai Islamic Bank (DIB).

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Autoprijevoznicima uvođenje eura olakšava posao

Autoprijevoznicima uvođenje eura olakšava posao

TRI MUŠKARCA I DVIJE ŽENE: Evo sa kim se Jelena Karleuša ljubila za vrijeme braka sa Duškom Tošićem

TRI MUŠKARCA I DVIJE ŽENE: Evo sa kim se Jelena Karleuša ljubila za vrijeme braka sa Duškom Tošićem