in

Navodno se ne podnose: Messijeva mama pokušala zasjeniti Antonelu na vjenčanju? – Senzacija

Navodno se ne podnose: Messijeva mama pokušala zasjeniti Antonelu na vjenčanju? – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

STRANI mediji odavno pišu o navodnom sukobu dviju najvažnijih žena u životu legendarnog Lea Messija. Navodno je njegova majka Celia čak na dan vjenčanja svoga sina pokušala zasjeniti snahu Antonelu.

Odjenula je tom prilikom bijelu, do poda dugu haljinu s kristalićima, koja je izgledala kao vjenčanica. U Argentini se smatra nepoštovanjem da bilo koji gost ili član obitelji osim mladenke nosi bijelu haljinu na vjenčanju.

Također, nekoliko sati prije vjenčanja Messijeva teta potvrdila je glasine o tučnjavi u obitelji nogometaša. Tijekom prijenosa uživo na kanalu Argentina America TV nazvali su je i pitali za njezinog nećaka. S gorčinom je otkrila da nije pozvana na vjenčanje.

Antonelina i Leova obitelj ne razgovaraju?
Navodno nije bila pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile i priče o tome kako Antonelina i Messijeva strana obitelji uopće međusobno ne razgovaraju pa su za njihovo vjenčanje morali posve odvojiti goste po stolovima i hotelskim katovima – kako bi se izbjegli daljnji sukobi.

Prijatelj, koji je poznavao obitelj Messi prije nego što je nogometaš postao slavan i pratio ih na njihovim prvim putovanjima u Barcelonu, rekao je da su se sukobi navodno prvi put pojavili 2010. godine, prije Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedan argentinski novinar pitao je tada Messijevu majku idu li ona i njezin suprug u JAR gledati Messija. Spomenuo je da je Antonela već bila tamo, a ona je izjavila: “Antonela, Antonela, tko je Antonela?” To je navodno izazvalo napetosti, ali obitelj Messi odbacila je glasine o svađi i nazvala ih “glupostima”.

Podsjetimo, Leo i Antonela upoznali su se kad je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

INDEX.HR

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

#brendon #majamarinkovic #zadruga6 #zadruga #smijesno #fyp

#brendon #majamarinkovic #zadruga6 #zadruga #smijesno #fyp

Nastavnik osuđen za bludne radnje nad maloljetnicom dao otkaz

Nastavnik osuđen za bludne radnje nad maloljetnicom dao otkaz