in

Kako su zvijezde pratile finale Svjetskog prvenstva? Nermin uz plejstejšn, Velid uz mezekluk: „Ne propušta se ni na svadbi!“

Slatka-Tajna.Eu

Finale svjetskog prvenstva u fudbalu pratio je cijeli svijet, ali i estradnjaci koji su svim silama navijali, doduše neki za Argentinu, a nek za Francusku.

S obzirom da je vikend za pjevače uglavnom radan, neki su morali da prate i direktno sa nastupa, kao što je to bio slučaj sa prošlogodišnjim finalistom „Zvezda Granda“ Velidom Handžićem koji je fanove na društvenim mrežama nasmijao do suza.

– Finale se ne propušta ni na svadbi – poručio je mladi Handžić dok je live utakmicu pratio ni manje ni više nego sa telefona.

Foto: Printscreen

Slična situacija bila je i u domu Viki Miljković gdje je prošlogodišnji pobjednik Nermin Handžić sa pjevačicinim nasljednikom pratio finale bodreći fudbalere iz sve snage. Podršku je pružila i Violeta koja je uz fudbalere proslavila svoj rođendan.

Foto: Printscreen

Ni dame nisu ostale imune na napetu utakmicu te su iz topline svog doma i Sandra Mladenović, Ana Sević, Krstinja i Nikolina Kovač pratile prvenstvo, dok su se mnoge i našalile da će im se muškarci konačno vratiti u domove budući da je kraj njihovom omiljenom dešavanju u godini.

Jedan od vatrenih navijača tokom cijelog prvenstva bio je Hanad Džehverović koji je gotovo svaku utakmicu ispratio od prvog do posljednjeg trenutka i o tome često obavještavao pratioce na društvenim mrežama.

– Kakvo finale, kakav turnir! – poručio je uzbuđeno Hanad

Foto: Printscreen

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Moza bint Nasser na zatvaranju Svjetskog prvenstva ponovo dokazala da je kraljica stila

Neobičan prizor: Mladenci u prvom redu na dočeku Vatrenih u Splitu