in

BILA JE NAJZGODNIJA PINKOVA VODITELJICA: Rodila dijete fudbaleru, odselila se u Ameriku, evo kako sada izgleda

BILA JE NAJZGODNIJA PINKOVA VODITELJICA: Rodila dijete fudbaleru, odselila se u Ameriku, evo kako sada izgleda
Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja voditeljica Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bila je uspješna 90-ih godina, a danas živi u Los Anđelesu.
Ovu atraktivnu plavušu pamtite kao voditeljicu “City cluba”, a u jednom periodu je vodila “Sanimetar” i još mnoge druge. Bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je tada važila za jednu od najljepših voditeljica, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom uslijedio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

Ono o čemu se šuškalo jeste i da je navodno radila plastične operacije. Navodno je operisala nos, usne i podvrgnula se još nekim intervencijama plastičnog hirurga.

Lijepa manekenka je rođena 13. novembra 1980. godine u Beogradu, a nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću Armani.
Sandra je veliku sreću poslje našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ te kada je položila vožnju. Emisija Sanimetar se snimala za poznatu televizijsku kuću Pink.

Sandri je dosadila televizija i popularnost pa se povukla iz medija i sada samo s vremena na vrijeme možemo da je vidimo na nekom događaju, a primijetili smo i da je potpuno promijenila svoj imidž!

Naime, pored toga što je izgled Sani Armani sada bitno drugačiji, iako je i dalje prelijepa sa prilično smirenijim i konzervativnijim stilom oblačenja, bitno se razlikuje i njena adresa boravka budući da ona već dugo stanuje u Los Anđelesu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Prije nego što sam odlučila, otišla sam tamo, imala sam familiju, pa sam htjela da provjerim kako je i da li sebe tamo vidim. Naravno, svidjelo mi se. Ipak, nije mi bilo lako jer sam cijeli život u Beogradu, izgradila sam poslove, porodica mi je ovdje, ali sam željela nešto drugačije. Iskrena da budem, spremala sam neki projekat, ali ne smijem ništa da otkrivam. Ta serija je preskupa, ne za Srbiju, nego za Evropu. Htjela sam i sinu da omogućim školovanje u inostranstvu – ispričala je Sandra a izgled Sani Armani prilagođen je unikatnoj atmosferi Los Anđelesa.

-Los Anđeles je prelijep, klima je prelijepa, ljudi su raspoloženi. U tom smislu mogu reći da živim američki san… Srbujem koliko mogu, ali se prilagođavam – rekla je Sani i dodala da joj ne nedostaje život u Srbiji.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prostor za miran san i bezbrižno odrastanje: Kako ukrasiti sobu za bebu

Prostor za miran san i bezbrižno odrastanje: Kako ukrasiti sobu za bebu

Autoprijevoznicima uvođenje eura olakšava posao

Autoprijevoznicima uvođenje eura olakšava posao