in

UZ ZASTAVE HERCEG-BOSNE I THOMPSONOVE PJESME: Visoki predstavnik Christian Schmidt u Kiseljaku pratio utakmicu nogometne reprezentacije Hrvatske (FOTO, VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/12\/mit.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/12\/mit.jpg”,”caption”:”Foto: Artinfo Kiseljak”,”bg”:”3e313b”}]

Nogometna reprezentacija Hrvatske pobijedila je večeras selekciju Maroka u borbi za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru i došla do svoje druge bronze u historiji. 

Utakmica hrvatske reprezentacije pratila se i širom Bosne i Hercegovine, a u pojedinim općinama organizovana su i zajednička praćanja utakmice. 

Jedno takvo javno praćenje organizovano je i u Kiseljaku gdje je gost bio visoki predstavnik Christian Schmidt.

Schmidt je bio u društvu načelnika Kiseljaka Mladenom Mišurićem – Ramljakom, a za stolom je sjedio zajedno sa kandidatkinjom za predsjednicu FBiH Lidijom Bradara (HDZ BiH). 

Nakon pobjede nogometne Selekcije Hrvatske, uslijedilo je slavlje, a organizatori su preko razglasa puštali nacionalističke pjesme u izvedbi Thompsona. Osim toga, dekor u šatoru gdje je organizovano javno praćenje utakmice činile su zastave ratne paradržave Herceg-Bosne, zastave susjedne Hrvatske te jedna zastava BiH koja je dodana zbog večerašnjeg gosta. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


alt

(SB)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mladoženju iz BiH i mladu sa Floride vjenčao grafiti umjetnik

Mladić iz Bosne oduševio žiri u Zvezdama Granda! Viki se pobunila: „Šta hoćeš sad“