in

POPOVIĆ VRIŠTAO KADA JE VIDIO JOVANKU: Pogledajte kako ona izgleda danas

POPOVIĆ VRIŠTAO KADA JE VIDIO JOVANKU: Pogledajte kako ona izgleda danas
Slatka-Tajna.Eu

Direktor Grand produkcije Saša Popović od početka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” stvorio je brojne talente koji su danas postali uspješni i afirmisani pjevači.

Mnogi su se isprobali na audicijama koje su se održavale širom Srbije, a jedna od njih je svakako bila ova žena koja je svojim pojavljivanjem privukla veliku pažnju gledalaca.

Jovanka Redžepović iz Niša učestvovala je u muzičkom takmičenju 2003. godine i nasmijala sve izvođenjem pjesme gdje je pogriješila tekst.
Sigurni smo da svi znaju njenu čuvenu izjavu.

-Nemam nikakvu tremu jer pjevam od 7. godine. Nisam imala uslove da pjevam, ni da snimim kasetu – rekla je ona odmah na početku.

Ona je nakon toga nestala, ali je gotovo deceniju kasnije ponovo učestvovala u jednoj emisiji u potpuno drugačijem izdanju.

Specifičnim izgledom i govorom privukla je simpatije čitave nacije, čak i Popovića koji je kasnije dao priliku da se pojavi u „Grandovim šampionima“, ali i na velikoj sceni.

Tada je ponovo prikupila simpatije publike i žirija, i oduševila sve gledaoce.

Nakon toga je nestala, ali malo ko zna da je Jovanka bila uporna i da je čitavu deceniju redovno dolazila u Grand produkciju kako bi joj Saša dao još jednu priliku da se pojavi na sceni, piše Grand online.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prije par godina joj se ispunila, kada ju je direktor pozvao da održe generalnu probu pred samo snimanje Grandove emisije, gdje je u duetu sa njim zapjevala hit Zdravka Čolića.

Prilikom ponovnog susreta sa Sašom Popovićem, direktor “Granda” nije mogao da dođe sebi od njene izvedbe.

Nakon toga nastavila je da se bavi muzikom i da nastupa na raznim veseljima, ali na televiziji je nema godinama. Iako se znatno promijenila, šarm ove simpatične Nišlijke je ostao isti, kao i harizma.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jang kocke: Recept za kolač koji miriše na djetinjstvo

Jang kocke: Recept za kolač koji miriše na djetinjstvo

Vatreni sletjeli u Zagreb, na aerodromu dočekani kao kraljevi

Vatreni sletjeli u Zagreb, na aerodromu dočekani kao kraljevi